Home | 2013 | juli

Monthly Archives: juli 2013

Hip Hop Abs

Hip Hop Abs Gewicht verliezen, een slanker middel en sexy buikspieren, wie droomt daar nou niet van. Met het Shaun T’s Hip Hop Abs programma zou dit een fluitje van een cent moeten ongeacht leeftijd. Shaun T belooft je dat je met deze revolutionaire buikspiertrainingen de buikspieren krijgt waar je al jaren van droomt en dat zonder een sit-up of ... Lees verder »

Mentale Dieetplan

Het mentale dieetplan is een afslankmethode die ontwikkeld is door Katja Callens. Volgens haar kan je in 2 weken wel 17 kilo afvallen, maar ze garandeert dat je minimaal 5 kilo kwijt raakt en dat deze er na deze 2 weken niet gelijk weer aan komen. Het mentale dieetplan bestaat echt uit een mentaal plan. Het is in ieder geval ... Lees verder »

Slimmies

Slimmies – Niemand houdt van lijnen, maar wel bijna iedereen houdt van chocolade. Hoe zou het zijn als lijnen en chocolade eten te combineren zou zijn. Gewicht verliezen door het eten chocolade, dat is toch de droom voor iedereen die op zoek naar zijn of haar perfecte lichaam. Vanaf nu is deze droom werkelijkheid. U kunt alle diëten en pillen ... Lees verder »