Home | 2013 | oktober

Monthly Archives: oktober 2013

Vitadis Afslankmethode

  Vitadis: 3 tot 6 kilo per week verliezen? De Vitadis Afslankmethode is een eiwitdieet en zoals bekend en onderzocht is dit een van de best werkende methodes om gewicht te verliezen en dus af te vallen. 15.000 mensen zijn jou al voor gegaan! Door alleen de juiste voeding en te eten stimuleer je het lichaam om vet te verbranden en ga je ... Lees verder »

SlimFreezer

SlimFreezer SlimFreezer is een van de nieuwere producten op de markt om gemakkelijk van je overtollig vet af te komen. De SlimFreezer werkt op basis van koude lipolyse en je hoeft alleen maar het gebied te behandelen waar je het vet kwijt wil. Dus niet gelijk je hele lichaam. De nieuwe technologie van de SlimFreezer is een van de geheimen ... Lees verder »

40 dagen zonder suiker – De weg naar een gezond en natuurlijk leven!

40 dagen zonder suiker, geen hoofdpijn meer en veel energieker, het kan! Heb jij ook wel eens last van hoofdpijn? Of misschien heb jij wel dagelijks last van hoofdpijn. Het kan zijn dat je teveel suikers binnen krijgt en dat dit de hoofdpijn veroorzaakt. Veel mensen denken dat dit een fabel is maar het is echt zo. Mijn ervaring met ... Lees verder »

Wonder Core 2 Review

Wonder Core 2 – Het buikspierapparaat met goede ondersteuning. Welke man of vrouw droomt er niet om van dat nare buikje af te komen? Strakke buikspieren zijn al eeuwenlang het schoonheidsideaal van de maatschappij. Maar waarom is er nog nooit een fatsoenlijk fitnessapparaat op de markt gebracht die deze oefeningen makkelijk maakt. Sinds een kleine tijd is er een nieuw ... Lees verder »

Total Gym Shaper

De Total Gym Shaper is het sportapparaat wat record naar record breekt in Amerika. De Total Gym Shaper is daar ook al 15 jaar lang het best verkochte fitnessapparaat. Bekende sterren als Chuck Norris, Wesley Snipes en Olivia Newton John gebruiken het als hun geheim om fit te blijven. Een van de grote voordelen van de Total Gym Shaper is dat ... Lees verder »

Paleo Dieet: De Nieuwe Revolutie

Het paleo dieet is een hedendaags dieet wat ook wel bekend is onder de naam jager-verzamelaardieet. Het paleo dieet maakt vooral gebruik van vis, vlees van dieren die zich met gras gevoed hebben, fruit, groenten en noten. Deze voedingsstoffen werden ook gebruikt door onze voorouders (vandaar jager-verzamelaardieet) ongeveer tot 10.000 jaar geleden. Het paleo dieet bevat dus geen hedendaags verbouwde producten zoals granen, zuivel, ... Lees verder »

Insanity Training

Een complete lichaamstransformatie in 60 dagen waar je normaal minimaal een jaar voor nodig hebt. Het kan met deze training van Shaun T, de ontwikkelaar van Insanity, is een zeer bekende sportinstructeur uit Amerika en belooft dat je met zijn intensieve training dit resultaat bereikt in 60 dagen. Shaun T, heeft in het verleden al meerdere succesvolle Trainingsprogramma’s opgezet en werkte ... Lees verder »