Home | 2013 | november

Monthly Archives: november 2013

Obsidian Fitness

Obsidian Fitness is een nieuwe revolutionaire manier of thuis te fitnessen. Via een soort van schaatsbeweging wordt het hele lichaam getraind. Een paar maanden geleden heb ik met de hulp van mijn man besloten dat het genoeg was, we moesten echt proberen van onze ”lovehandles” af te komen. Na enig zoeken zijn oog gevallen op de nieuwe Obsidian Fitness. Sinds ... Lees verder »

Ab Wave

De Ab Wave, kilo’s afvallen zittend in je stoel, wie wil dat nou niet. Het Ab Wave maakt deze dromen waar. Met het Ab Wave Systeem kun je op een snelle en eenvoudige manier je buikspieren trainen en zo natuurlijk ook afvallen. De Ab Wave Training De weg naar strakke en sexy buikspieren is nu wel erg makkelijk en dat ... Lees verder »

Zeit Boxer – Bokstraining Simulator

Bokstraining wordt wereldwijd gezien als de training om het lichaam snel en effectief te transformeren. Miljoenen mensen over de gehele wereld hebben hun bovenlichaam met boksen getraind en zijn gespierder geworden en hebben gewicht en vet verloren. Dit kan nu ook vanuit huis met de Zeit Boxer. Bokstraining is als een aerobic training, hierbij wordt overtollig vet verbrand over het ... Lees verder »

Ab Prince Pro

De Ab Prince Pro is een buikspierapparaat wat lijkt op de vroegere Ab King Pro. De Ab Prince Pro is een buikspierapparaat wat je rug en je nek ondersteund tijdens de oefening. Tijdens normale buikspieroefeningen train je alleen je buikspieren in de opwaartse richting, met de Ab Prince Pro is dit verleden tijd. Je traint je buikspieren zowel in de ... Lees verder »

5 Minute Shaper

5 minute shaper is een van de nieuwste thuis fitnessapparaten op de markt. Met de 5 minute shaper kun je trainen zonder de zware belasting voor je rug, nek en schouders. Dit kan ook met een hometrainer, alleen train je dan alleen je benen. Complete workout met de 5 minute shaper De 5 Minute Shaper is een complete workout voor ... Lees verder »