Home | 2013 | december

Monthly Archives: december 2013

Slim in 6

Slim in 6 van Debbie Siebers is een fitness programma waar je gegarandeerd slanker en strakker van wordt zonder het bodybuilders effect. Ongeacht wat je doelstellingen zijn Slim in 6van Beachbody gaat je gegarandeerd helpen om deze doelstellingen te behalen. Ben je de dagelijkse gang naar de sportschool zat, sport je wel maar levert het tot op heden geen resultaat ... Lees verder »

Kettlebell DVD training

Kettlebell DVD training is hot op dit moment. Het is de manier voor vrouwen (en ook mannen) om af te vallen. Het is waarschijnlijk geen wonderproduct dat net zo snel weer verdwijnt als dat het op is gekomen. Het is een zeer effectieve training die je gewichtsprobleem echt aanpakt, overtollig vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Omdat de kettlebell ... Lees verder »

Leg Magic X

De Leg Magic X is een vernieuwde en volledig aangepaste workout machine speciaal ontwikkeld voor de benen, dijen en billen. Trainen met de Leg Magic X  zal er voor zorgen dat jouw benen, dijen en billen steviger en strakker worden. Cellulitis zal door het gebruik van dit revolutionaire fitnessapparaat bestreden worden en je zal beter voelen en gelukkiger met jezelf ... Lees verder »

Vet Verbrand Geheimen

vet-verbrand-geheimen-eboek-cover-150x150

Wil jij ook 2 kilo afvallen per week. Dit kan met Vet Verbrand Geheimen. Vet Verbrand Geheimen is een e-book geschreven om echt eens een keer blijvend af te vallen, zodat je eindelijk eens dat strakke en fitte lijf krijgt waar je al jaren van droomt. En het mooie is dat kan nu werkelijkheid worden met het e-book van Vet ... Lees verder »

JNL Fusion

JNL Fusion staat voor een slanker en een strak lichaam via een speciaal programma. JNL Fusion is ontwikkeld door Jennifer Nicole Lee. Zij was 36 kilo te zwaar en transformeerde haar lichaam naar een geweldig lichaam dat iedereen wel zou willen. Nu is zij overal ter wereld bekend vanwege het om toveren van gewone vrouwen met overgewicht tot fitness modellen ... Lees verder »

Moonsurfing

Moonsurfing is een fitness concept wat in Azie al vooral in Korea mateloos populair is. Met het kleine unieke fitnessapparaat kun je een makkelijke en volledige body workout uitvoeren. Je kunt je hele lichaam trainen met verschillende leuke oefeningen en je gebruik maakt van de actie-reactie regel. In Engeland, de V.S. en ook al in Duitsland is het gebruik van ... Lees verder »