Home | 2014 | juli

Monthly Archives: juli 2014

Renovator Deluxe Multitool

De Renovator deluxe is het nieuwste multifunctionele thuisklus apparaat op de markt. Renovaties en vooral de kleine snelle onderhoudswerkzaamheden aan jouw woning vragen om veel verschillende soorten gereedschap, voor elk specifiek werk één. Aanschaf van deze verschillende soorten gereedschap of voor elke klus professionele hulp inschakelen is erg kostbaar. Een multifunctioneel apparaat die je bijna voor elke klus kan gebruiken ... Lees verder »

Duadine

Duadine is speciaal ontwikkeld om voor jou het koken en bakken veel makkelijker en efficiënter te maken. Je bakt jouw favoriete lekkernijen in een handomdraai, van gebak tot overheerlijke taarten. Duadine biedt elke thuiskok die graag hartige of zoete lekkernijen maakt de helpende hand. Door Duadine wordt het bakproces een stuk minder gedoe en tijdrovend. Vaak zijn het vele stappen ... Lees verder »

X5 VAC – 5 in 1 Stofzuiger

Als je in de markt bent om geld uit te gaan geven aan een goede stofzuiger, waarom zou je dan je geld verspillen aan een stofzuiger die niet voldoet aan jouw wensen en die niet presteert in verhouding tot de aankoopprijs. Door het grote aanbod is het zeer lastig om een keuze te maken tussen de verschillende stofzuigers, zo hoe ... Lees verder »

XHose

Weet je ook niet wat je moet doen met de ellendig lange tuinslang. Er is nu een tuinslang die kort is en automatisch groeit. Als je de kraan opendraait zal de X-Hose groeien tot wel 3 maal zijn normale lengte. En draai je na het sproeien van de tuin of het wassen van de auto de kraan weer dicht krimpt ... Lees verder »

Perfecter Fusion Styler

De Perfecter Fusion Styler is een “alles-in-een haar styler en borstel die beweert dat je met een gebruik van maar 3 minuten een kapsel krijgt zoals bij de kapper, glanzend, meer volume en meer uitstraling. Tevens zal de Perfecter Fusion Styler opwarmen in maar 1 minuut en blijft tijdens het gebruik koel aanvoelen. Maria McCool is de uitvinder van de ... Lees verder »

Sculptor Body Massager – Heerlijke Massage

Wat is na het sporten fijner dan een heerlijke massage. Heerlijk even de spieren ontspannen na een flinke inspanning, wie wil dat nu niet en het is goed voor lichaam en geest. De Sculptor Body Massage  is voor deze massages uitermate geschikt. Het lichaam zal door deze massage optimaal ontspannen. Tevens zal het je spieren nogmaals doeltreffend trainen zonder een ... Lees verder »