Home | 2016

Yearly Archives: 2016

Veggie Magic – De groente spiraalsnijder van JML. Handig!

Veggie Magic - Groente spiraalsnijder van JML

Wat is de Veggie Magic   De Veggie Magic groente spiraalsnijder van JML is een handzaam alternatief voor de duurdere spiraalsnijders waarmee je groenten in slierten kunt snijden zodat je bijvoorbeeld spaghetti kunt eten gemaakt van courgette i.p.v. tarwe spaghetti. Ook wel courgetti of over de grens zuccini genoemd. Dus meer groenten binnen krijgen en minder tarwe, 2 voordelen om ... Lees verder »

Table Mate – Verrassend Makkelijke Bijzettafel

Tsja, wat kun je verwachten van een bijzettafel en waar moet deze aan voldoen. Dit is voor iedereen anders natuurlijk, maar in mijn ogen  is de Table Mate wel zo gemaakt dat hij makkelijk in gebruik is en in ook geschikt is voor bijna iedereen. Wat kun je verwachten van de Table Mate De Table Mate is een bijzettafel die ... Lees verder »

UV Mop – Stoomreiniger in opkomst.

Stoomreinigers zijn de laatste tijd erg in opkomst. Niet alleen voor het gemak, maar vooral voor de hygiëne. Alle stoomreinigers, zo ook de UV Mop beweren dat jouw huis hygiënisch schoon wordt en je nooit meer die lastige dweil hoeft te gebruiken. Maar de makers van de UV mop beweren ook nog dat het meer bacteriën dood dan andere stoomreinigers ... Lees verder »

Vizclear HD Zonneklep – Geen Schitteringen Meer Tijdens het Rijden

De zomer- en winterzon kunnen erg verblindend zijn voor de ogen. Een gewone zonnebril is niet altijd voldoende om goed zicht te houden als je in de auto zit. Sinds enige tijd is de Vizclear HD zonneklep op de markt, dat wordt verondersteld dat het probleem van verblindende zonnestralen in de auto oplost. Maar werkt het? De laatste weken hebben ... Lees verder »