Home | Afvallen | 200 Exotische Afslankrecepten – Sensationeel en Innoverend Afslankboek

200 Exotische Afslankrecepten – Sensationeel en Innoverend Afslankboek

Sinds kort is er een nieuw afslank receptenboek gelanceerd door Leuk Afvallen, 200 exotische afslankrecepten. Dan denk je gelijk van weer een afslank receptenboek, deze zijn er al duizenden. Maar dit boek is toch echt een beetje anders te zijn dan de normale dieetboeken en afslank receptenboek. Waar de meeste kookboeken zich richten op de Hollandse dan wel Franse keuken, gaat het 200 exotische afslank receptenboek verder de grens over. De gerechten komen van over de hele wereld en zijn echt andere gerechten dan je ooit gemaakt hebt om te vallen. Dus wil je een keer wat anders dan de normale afslank gerechten, maak dan eens iets klaar van deze 200 exotische afslank recepten.

Waarom val je af van deze 200 exotische afslank recepten?200 exotische afslankgerechten

Alle afslank recepten gaan bijna uit van de zelfde beginselen, minder eten, minder koolhydraten, sommige producten volledig weglaten of juist extra gebruiken. 200 exotische afslankrecepten gaat uit van een iets ander proces om af te vallen. Zij kiezen er voor om je op een zo natuurlijk mogelijke wijze te laten afvallen. Je kiest er bij dit “dieet” dus voor om je stijl van eten aan te passen, maar wel op een manier zodat jij nog plezierig kan leven en kan genieten van de maaltijden die je klaar maakt. Plezier is belangrijk, zo houd je het een stuk makkelijker vol.

In dit kookboek vind je bij geen één recept de voedingswaarde of het aantal calorieen, maar ligt de focus op gezonde producten waarmee je leuke en lekkere recepten op tafel kan zetten. Als je dit blijft doen en je kunt genieten van de gerechten uit het kookboek 200 exotische afslankrecepten dan zal je gewicht gaan verliezen. Dit gaat niet zo snel als bij andere diëten, maar omdat het op een natuurlijke wijze gaat blijven de kilo’s er wel af.

Alle recepten maken gebruik van combinaties van de meest bekende dieet vormen. Zo bevatten de recepten relatief weinig koolhydraten, verzadigde vetten en calorieën. Maar ze bevatten wel veel natuurlijke ingrediënten en natuurlijk veel vitamines en mineralen.

Door deze combinatie kun je af en toe ook te veel eten. Dit is niet erg als je er maar voor zorgt dat je lichaam ook het extra ingenomen voedsel zal gaan verbranden.

De diversiteit van de recepten zie je ook terug in de voedingsstoffen en proef je ook terug in de smaken. Door deze diversiteit zorg je voor veel afwisseling in je voedingspatroon en zal je dieet ook helemaal niet eentonig worden.

Door zelf te koken weet je zeker dat je gezonde en goede voedingsstoffen binnen krijgt. Soms is het wat lastig om alles uit het boek klaar te maken, maar de resultaten vond ik verbluffend. Niet alles lukt de eerste keer, maar met doorzettingsvermogen kom je er vanzelf.

Wat voor gerechten kom je tegen in dit kookboek200 exotische afslankrecepten

De wereldkeuken bevat veel verschillende soorten kook kunsten, maar dit kookboek richt zich vooral op de keukens uit Azie, het Midden- Oosten en Zuid-Amerika. Binnen deze keukens is weer een onderverdeling gemaakt per land. Zo krijg je een overzichtelijk geheel en weet je ook alles makkelijk te vinden. Doordat de recepten uit veel verschillende landen komen krijg je een grote diversiteit van wat je op tafel zet en zal het nooit gaan vervelen.

De gerechten komen onder andere uit deze landen: Turkije, Marokko, Libanon, Peru, Brazilie, Cuba, Japan, Vietnam, China, India en nog veel meer.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten en zelfs tussen makkelijk snel te bereiden recepten en recepten die meer tijd nodig hebben. Zo kan je zelf een goede keuze maken welk recept je wanneer klaar wilt maken. Ook staat bij elk gerecht een uitleg over de producten en de herkomst van het recept. Niet alleen leuk om te weten, maar ook nog eens waardevolle informatie bij het afslankproces.

  Door een tijdelijke actie heb je dit prachtige kookboek in e-bookformaat al voor €14,95, dus wacht niet en bestel dit kookboek hier.

Hieronder één van mijn favoriete recepten uit het 200 exotische afslank receptenboek:

Zalm met Limoen op Rijst

 

Zo staan er nog veel meer lekkere recepten in dit kookboek. 200 Exotische Afslankrecepten staan je bij om gezond te eten en hierdoor zal je gewicht gaan verliezen. De basis is gezond eten en dat doe je met deze recepten, het andere is voldoende bewegen, dit moet je echt zelf doen.

 Wil je graag nog wat meer weten over de 200 exotische afslankrecepten klik dan hier.

 

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*