Home | Afvallen | 7 Daagse Detox

7 Daagse Detox

Je ziet het vaak, je eet gezond en verwacht hierdoor je overtollige kilo’s af te vallen. Helaas blijven uiteindelijk deze kilo’s er gewoon aan zitten en weet je echt niet meer wat je moet doen om deze kwijt te raken. Het kan zijn dat je lichaam toxische stoffen heeft opgeslagen in je vetreserves en dat dit de reden is dat je niet af valt. Hoe gezond je ook leeft, je lichaam wordt altijd blootgesteld aan toxische stoffen. Je lichaam reinigt je eigen bloed door de nieren en lever, helaas reinigen deze niet alles en slaat je lichaam deze toxische stoffen…

Review overzicht

Bezoekers waardering: Wees de eerste!
0

Je ziet het vaak, je eet gezond en verwacht hierdoor je overtollige kilo’s af te vallen. Helaas blijven uiteindelijk deze kilo’s er gewoon aan zitten en weet je echt niet meer wat je moet doen om deze kwijt te raken. Het kan zijn dat je lichaam toxische stoffen heeft opgeslagen in je vetreserves en dat dit de reden is dat je niet af valt. Hoe gezond je ook leeft, je lichaam wordt altijd blootgesteld aan toxische stoffen. Je lichaam reinigt je eigen bloed door de nieren en lever, helaas reinigen deze niet alles en slaat je lichaam deze toxische stoffen op in je vet. Deze toxische stoffen moet je dus snel zien kwijt te raken en dat kan door de 7 daagse detox methode van Marjolijn Verkaik.

Wie is Marjolijn Verkaik van deze 7 Daagse Detox methode.

Marjolijn Verkaik is een vooral een voedingsspecialiste, die verder gespecialiseerd is in afvallen en detoxen. Door verscheidene studies heeft zij zich ontwikkeld door een belangrijke pion op de afvalmarkt. Ze heeft meerdere e-books geschreven waaronder 50 groene smoothies in een handomdraai. Dit e-book is door vele mensen gekocht en deze wordt met succes gebruikt door deze personen en is een mooie aanvulling voor na deze 7 daagse detox methode zodat je de toxische stoffen in je vet blijft minimaliseren.

Hoe werkt de 7 Daagse Detox?

Het 7 Daagse Detox programma is een volledig uitgewerkt detox programma voor 5 tot 7 dagen. In deze dagen dien je een speciaal ontwikkeld voedingsprogramma te volgen om je lichaam te gaan ontgiften. Ontgiften wil zeggen dat je alles in je lichaam gaat reinigen door dit speciale voedingsprogramma. Je reinigt je gehele lichaam, huid en ontgift je lever van binnen uit. Door de speciale recepten die Marjolijn ontwikkeld heeft weet je wat je te wachten staat. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en makkelijk te bereiden in een korte tijd, zodat het 7 Daagse Detox Programma makkelijk te volgen blijft. Als je af en toe je lichaam ontgift merk je gewoon dat je je zelf gezonder en jonger voelt. Het verouderingsproces wordt namelijk versnelt door de vele toxische stoffen in je lichaam.

7 Daagse Detox

7 Daagse Detox

Wat krijg je bij 7 Daagse Detox Programma:

Je krijgt een heleboel extra’s bij het 7 Daagse Detox Programma, sommige vind ik wat nuttiger dan de andere, maar het is allemaal verantwoord en helpt je op een gezonde manier af te vallen. Het 7 daagse detox is een e-book wat je gelijk na aanschaf ontvangt in je e-mailbox. In het e-book staan de volgende dingen die je gaat gebruiken:

– Volledige uitgewerkte dagmenu’s voor 7 dagen
– Ingrediëntenlijst die je nodig hebt om goed te ontgiften (Detox)
– Lijst met verboden snacks en snacks die je wel mag eten
– Eenvoudige recepten om snel je ontbijt, lunch en avondeten te bereiden
– Nieuwe ideeen voor groene smoothies
– Tips over hoe je de week goed doorkomt en hoe je de inname van toxische stoffen na de detox kan verminderen

De Extra’s die je krijgt zijn de volgende dingen:
– Detox Webinar
– Detox Recepten e-book
– Toegang tot de exclusieve ledensite van Marjolijn (Deze vind ik zeer nuttig en op deze manier kun je makkelijk in contact komen met mede detoxers).

De kosten van het 7 Daagse Detox Programma inclusief alle bovenstaande extra’s is €47,-. Mocht je onverhoopt het 7 Daagse Detox Programma helemaal niks vinden kun je gebruik maken van de niet goed geld terug garantie van 30 dagen.

7 Daagse Detox

7 Daagse Detox

Waarom zou ik het 7 Daags Detox Programma aanschaffen:

Ik leef al tijden gezond om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Dit is ook maanden goed gegaan en ik verloor maanden achtereen kilo’s door het volgen het voedingsprogramma Vet Verbrand Geheimen. Helaas zit ik nu op een punt dat de laatste kilo’s (vooral rond mijn buik) er niet af willen. Wat ik ook geprobeerd heb het lukte me niet de laatste paar kilo er af te krijgen. Door het lezen over ontgiften en detoxen dacht ik dat dit de oplossing voor mij zou zijn om ook de laatste kilo’s kwijt te raken. Na enig zoeken kwam ik uit bij het 7 Daagse Detox Programma van Marjolijn Verkaik en heb ik dit e-book gekocht. Ik stond in het begin versteld van de eenvoud van de uitleg en de recepten van het 7 Daagse Detox programma. Het is allemaal zo duidelijk uitgelegd en je wordt echt bij de hand genomen door Marjolijn. Dit is vooral fijn als je nog niet zoveel weet van het volgen van een dieet of detox programma.

Ik ben nu 2 weken klaar met het detoxprogramma en ik moet zeggen ik voel me wel gezonder, ik ben geen kilo’s kwijt geraakt tijdens het ontgiften maar hierna ben ik weer verder gegaan met Vet Verbrand Geheimen en is mijn buikvet wel weer afgenomen. Ik heb het idee dat het ontgiften hieraan bij heeft gedragen. Ik ben nu bijna op gewicht en probeer er op te letten dat ik niet teveel toxische stoffen binnen krijg. Dit doe ik mede door het 50 Groene Smoothies recepten boek

van Marjolijn. Hierin staan gezonde smoothies die de toxische stoffen zo goed mogelijk afbreken en dat je er dus minder op slaat in je vet.

Voor mijn gevoel is 1 keer per jaar Detoxen/ Ontgiften zeer goed voor je lichaam zodat je het lichaam helemaal reinigt en om er voor te zorgen dat de vetcellen met daarin toxische stoffen toch afgebroken kunnen worden.

Wil je meer weten over het 7 Daagse Detox Programma klik dan hier.

Om echt gewicht te verliezen dien je wel wat meer te doen dat alleen een week ontgiften/ detoxen. Volg hiervoor bijvoorbeeld het programma Vet Verbrand Geheimen, hierdoor ga je gezonder eten en sommige voedingsstoffen mijden. Vet Verbrand Geheimen is voor mij echt een hulp geweest tegen de overtollige kilo’s. Tevens heb ik hierover al eerder een artikel geschreven op deze site. Voor een informatiefilmpje over Vet Verbrand Geheimen klik dan hier.

Je ziet het vaak, je eet gezond en verwacht hierdoor je overtollige kilo’s af te vallen. Helaas blijven uiteindelijk deze kilo’s er gewoon aan zitten en weet je echt niet meer wat je moet doen om deze kwijt te raken. Het kan zijn dat je lichaam toxische stoffen heeft opgeslagen in je vetreserves en dat dit de reden is dat je niet af valt. Hoe gezond je ook leeft, je lichaam wordt altijd blootgesteld aan toxische stoffen. Je lichaam reinigt je eigen bloed door de nieren en lever, helaas reinigen deze niet alles en slaat je lichaam deze toxische stoffen…

Review overzicht

Bezoekers waardering: Wees de eerste!
0

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*