Home | Afvallen | Charissa 7 Daags Dieet

Charissa 7 Daags Dieet

Heb jij ook al van alles geprobeerd om af te vallen? Veel diëten zijn moeilijk te volgen of werken gewoon niet. Er zijn wel meer dan honderd verschillende soorten diëten die beloftes maken, maar deze gewoon niet na kunnen komen.

Dit is vanaf nu verleden tijd! Het Charissa 7 Daags Dieet werkt namelijk wel, het is eenvoudig te volgen en je kunt na al na een week 4 kilo verliezen. Je vraagt je natuurlijk af hoe kan dit?

Het Charissa 7 Daags Dieet is een eiwitrijk koolhydraatarm dieet van een zeer goede kwaliteit dat eenvoudig te volgen is. Het dieet bestaat uit vele heerlijke normale gerechten die u normaal ook al eet. Je kunt hierbij denken aan, pannenkoeken, repen, kippensoep. Alleen zitten deze producten in het Charissa Diet vol met eiwitten, hierdoor zal je veel sneller vet afbreken en ga je gewicht verliezen. Tevens bevatten de gerechten zo min mogelijk suikers en vetten, terwijl de verhoogde inname van eiwitten er zorgt dat je geen spiermassa gaat verliezen.

Je zal dus niet alleen maar vet verliezen maar er ook nog eens fantastisch uitzien!

Het belangrijkste is dat je lichaam de reserves gaat aanspreken en dus vetmassa verbranden.

Het lichaam zal goed blijven functioneren door de vrijkomende ketonlichamen die het werk in plaats van de suikers doen.

Het hongergevoel wat u bij andere diëten heeft zal u nu bij het Charissa 7 Day Diet niet hebben en u gaat tot wel 4 kilo verliezen in de eerste week. Zo ziet u maar dat diëten geen ingewikkeld en zwaar karwei hoeft te zijn.

Begin nu en krijg dat gezonde, perfecte lichaam en de bijbehorende aandacht in een mum van tijd.

Samenstelling van het Charissa 7 Day Diet:

 Ik ben al jaren bezig om af te vallen. Meer en deel met smerige uithongerende diëten. Als ik er 1 gevonden had die een beetje zijn werk deed dan begon het op een gegeven moment toch te vervelen en hield ik er weer mee op omdat het afvallen niet meer ging en ik zelfs aankwam. Het wel bekende jojo effect.

Op gegeven moment vertelde een vriendin van mij me dat ze was begonnen aan het Charissa Diet en dat ze allemaal lekkere dingen mocht eten. Ik geloofde er niet echt in, maar heb haar aangemoedigd dat ze het heel goed deed. Na 1 week was ze 3,5 kilo afgevallen, ik geloofde er nog niet in, maar dit was wel een heel mooi resultaat na 1 week. De opvolgende weken viel ze nog meer af tot dat ze na 5 weken 10 kilo kwijt was. Ik stond echt versteld en heb haar gevraagd om mij ook aan het dieet te helpen en mij te motiveren om het vol te houden. Ik nog steeds niet helemaal overtuigd maar bij mijn vriendin is het resultaat fantastisch dus het zou bij mij dus ook moeten werken. (Dat was niet echt nodig omdat het eten echt lekker was en je geen hongergevoel hebt). Ik heb een schema bijgehouden om de resultaten voor mezelf bij te houden:

 Week 1, toen ik met het dieet begon was ik nog steeds niet helemaal overtuigd, ook na de eerste maaltijd was de overtuiging nog niet helemaal. Maar naar mate de dag vorderde begon ik er steeds meer in te geloven. Ik had geen hongergevoel en wat ik dan toe had gegeten was echt erg lekker en het merendeel at ik normaal ook al. De overtuiging dat dit wel eens echt kon gaan werken kwam steeds meer hoe verder de week vorderde. Ik zat goed in mijn vel, geen hongergevoel en het idee dat ik nu echt zou afvallen was echt zeer motiverend. Aan het einde van de eerste week ging ik voor het eerst op de weegschaal staan en ik was 3 kilo kwijt. 3 kilo in een week, ik kon het bijna niet geloven.

Week 2, deze week komt het normaal echt aan op doorzetten en de meeste maaltijden gaan je al tegenstaan. Gelukkig had ik dit nog steeds niet en was mijn motivatie nog net zo hoog als in de vorige week. Vooral de shakes vind ik echt heel lekker en ze zitten echt vol met eiwitten. Ik ben ook weer begonnen met extra bewegen dit om het proces van afvallen nog wat sneller te laten gaan en mezelf nog fitter te laten vollen. Dit geeft echt een heel goed gevoel. Ik was echt zo benieuwd hoeveel kilo’s in kwijt zou zijn, dat ik kilo’s kwijt zou zijn moest wel. Aan het eind van de week ben ik weer op de weegschaal gaan staan en tot mijn verbazing zag ik dat weer 2,5 kilo was afgevallen. Dat is 5,5 kilo in 2 weken, ik stond echt versteld van het resultaat.

Week 3 en 4, deze weken begonnen heel zwaar en ik had even niet zoveel zin om aan het dieet verder te gaan, ik had namelijk vakantie. Toch maar alles ingepakt en ben met de auto naar Zuid Frankrijk gegaan om te kamperen. Na de reis, waarin stiekem iets gesmokkeld heb ben ik weer van start gegaan op de camping. Gelukkig was de smaak van de gerechten nog steeds net zo goed als in de eerste week en kon ik gelukkig snel de draad weer oppakken. Omdat het vakantie was heb ik nog wel iets meer gesmokkeld, maar ik heb me toch redelijk goed aan het dieet gehouden in deze 2 weken. Na deze 2 weken heb ik me toen ik thuis was weer gewogen en tot mijn blijdschap zag  ik dat wederom 3,5 kilo kwijt was en dat na de vakantie. Ik kon mijn geluk echt niet op. Dat is 9 kilo in 4 weken. Wat een heerlijk gevoel en mijn lichaam begint er steeds beter uit te zien. Ik merk gewoon dat ik meer aandacht krijg en dat voelt echt goed.

In de volgende weken ben ik doorgegaan met het dieet en het resultaat is echt verbluffend. Na 5 weken was ik in totaal 10 kilo kwijt! 10 kilo in 5 weken, dat is me nog nooit eerder gelukt.

Omdat het het dieet uit verschillende fasen bestaat en die allemaal doorlopen moeten worden is de kans op het welbekende jojo effect echt minimaal. Momenteel ben ik bezig met fase 2 en vanaf deze fase mag je ook mager vlees, kaas en eieren eten. Tevens zijn de groentes vanaf fase 2 zeer gevarieerd en je mag al vanaf fase 1 een dagelijkse snack.

Na deze fase zijn er nog 2 fasen. Fase 3 is om nog meer gewicht te verliezen en fase 4 is er om te zorgen dat je netjes op gewicht blijft. Naar fase 4 ga je dus pas als je je streef gewicht hebt bereikt. Het Charissa dieet is echt fantastisch en heel eenvoudig te bereiden en vol te houden. Ik ben blij dat mijn vriendin hieraan begonnen is en dit aan mij geïntroduceerd heeft en ik kan het echt iedereen aanraden.

 

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*