Home | Afvallen | Green Coffee Bean Extract – Hulp bij Afvallen

Green Coffee Bean Extract – Hulp bij Afvallen

Gewicht verliezen met supplementen is op dit moment erg in. Het volgen van een dieet gaat vaak gepaard met extra supplementen om de extra kilo’s te verliezen. Het Green Coffee Bean Extract is op dit moment één van de meest populaire gewichtsverlies supplementen. In 2012 werd dit supplement al gepromoot door dr Oz in Amerika.

Wij hebben uitgezocht hoe Green Coffee Bean Extract werkt en wat het doet met je lichaam.Green Coffee Bean Extract

Zoals de naam al zegt bestaat het Green Coffee Bean Extract uit een supplement gewonnen uit groene koffiebonen. Het bevat een stof genaamd Chlorogeenzuur die zoals het er uit ziet het gewichtsverlies veroorzaakt.

Koffiebonen zijn natuurlijk groen van kleur, maar meestal zijn ze geroosterd voordat je ze kan kopen. Tijdens het roosteren worden ze bruin, vandaar dat je eigenlijk nooit groene koffiebonen ziet. Het is wetenschappelijk bewezen dat koffiebonen overladen zijn met antioxidanten en farmacologische verbindingen. De twee bekendste zijn en Chlorogeenzuur. Cafeïne

Chlorogeenzuur is het belangrijkste actieve ingrediënt in groene koffiebonen. Dit is de stof die het meeste effect heeft op verlies van gewicht. Waarom val je dan van bruine koffiebonen niet? Dit komt doordat bij het roosteren van koffiebonen het meeste van deze stof verwijderd wordt.

Hoe werken Green Bean Coffee supplementen?

Door de stoffen die de Green Coffee Bean Supplementen bevatten zoals al eerder gezegd cafeine en chlorogeenzuur. Meerdere studies hebben aangetoond dat Cafeïne het metabolisme verhoogd met 3-11%

Het belangrijkste werkzame bestanddeel chlorogeenzuur zorgt volgens meerdere menselijke studies dat het lichaam de opname van koolhydraten vermindert. Tevens zal het de spijsvertering versnellen en het verlaagt het de insuline pieken en de bloedsuikerspiegel.

Als dit klopt dan werken de Green Coffee Bean hetzelfde als een koolhydraat arm dieet.Green Coffee Bean Extract

Wetenschappelijk bewezen studies (op ratten en muizen) tonen aan dat chlorogeenzuur lichaamsgewicht verminderen, vet absorberen en dat het de vetverbranding stimuleert doordat het hormoon adiponectine activeert.

Chlorogeenzuur verbeterd ook drastisch het cholesterol en triglyceriden bij ratten. Dit zijn de belangrijkste risicofactoren voor de meeste hart- en vaatziekten.

De belangrijkste conclusie is dat groene koffiebonen gewichtsverlies stimuleert. Doordat het lichaam de opname van koolhydraten vermindert en de spijsvertering stimuleert zal je gewichtstoename stoppen.

 

Overige voordelen van de Green Coffee Extract voor de gezondheid.

Het lijkt erop dat door het slikken van de Green Coffee supplementen de opname van glucose wordt beperkt. Dit heeft een gunstig effect op het glucose metabolisme en speelt een belangrijke rol bij diabetes. Hiermee valt ook voor een gedeelte te verklaren dat het slikken van de Green Coffee Extract een gunstig effect op het lichaamsgewicht heeft.

Groene Koffiebonen hebben een positief effect op de bloedvaten en de bloeddruk. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een dosis tussen de 140 en 720 mg zal de bloeddruk verlagen. Het is dus goed voor hart en bloedvaten.

Bijwerkingen van het Green Coffee Extract:

De caffeine is de Green Coffee Extract kan meerdere bijwerkingen hebben als je het in grote mate in neemt. De meest bekende bijwerkingen zijn nervositeit en een snelle hartslag. Green Coffee Bean

Vooral als je gevoelig bent voor cafeïne moet je zeer voorzichtig zijn met de Green Coffee Bean Extract.

Van chlorogeenzuur is bekend dat het bij sommige mensen een laxerend effect en diarree kan veroorzaken. Dit kan gebeuren bij een te hoge dosering. Ik adviseer dan ook als je dit extract wil gaan gebruiken de gebruiksaanwijzing te volgen op de pot.

Al met al, Green Coffee Bean Extract is een goede aanvulling op een dieet. Hiermee bedoel ik dat je niet alleen met Green Coffee Bean Extract zal afvallen. Door de combinatie met een goed dieet zal het je gewichtsverlies versnellen.

Wil je een idee van enkele goede recepten waarmee je kan afvallen kijk dan eens naar dit artikel. In combinatie zal dit dieet met dit supplement gewichtsverlies sneller laten gaan.

Wil je Green Coffee Bean Extract bestellen klik dan hier.

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*