Home | Afvallen | Mentale Dieetplan

Mentale Dieetplan

Het mentale dieetplan is een afslankmethode die ontwikkeld is door Katja Callens. Volgens haar kan je in 2 weken wel 17 kilo afvallen, maar ze garandeert dat je minimaal 5 kilo kwijt raakt en dat deze er na deze 2 weken niet gelijk weer aan komen. Het mentale dieetplan bestaat echt uit een mentaal plan. Het is in ieder geval niet gebaseerd op meer bewegen of heel weinig eten. Dit is ook het laatste dieetplan wat je gaat proberen, dit werkt echt volgens de schrijfster Katja Callens.

Ervaring

Na me eerst wat ingelezen te hebben in de verschillende ervaringen van mensen die het mentale dieetplan besteld hadden werd ik enthousiast en heb ik het mentale dieetplan aangeschaft. Gelijk na betaling ontving ik de e-books in PDF formaat.

Afvallen is echt een psychologische kwestie, dit is waar het plan zich ook echt op richt. Er zitten geen ingewikkelde recepten bij en bevat geen maaltijdvervangers.

Er staat goed omschreven wat je wel en niet mag en vooral wat je jezelf moet aanleren om een gezond eetpatroon te volgen. Je mag 5 a 6 maaltijden eten per dag en er wordt netjes aangegeven uit welke groepen voedsel je dient te kiezen. Het is zeer prettig dat je zoveel maaltijden mag eten en dat er duidelijk gezegd en dat er duidelijk per maaltijd aangegeven wordt uit welke voedselgroep je dient te kiezen. Vetten en koolhydraten zijn niet toegestaan tijdens de 2 weken dat je bezig bent. Het hele dieet is afgestemd om je stofwisseling zo snel mogelijk te laten werken.

Ik ben vol goede moed aan de slag gegaan en ben in 2 weken 7 kilo kwijt geraakt. Niet de gezegde 17 kilo maar dat vond ik ook al veel. Het volgen van het Mentale Dieetplan viel me in het begin wel wat tegen, maar na een paar dagen merk je echt dat diëten voor een groot gedeelte tussen de oren zit. Natuurlijk ligt het ook aan wat je eet, hoe vaak en hoe snel je eet. Maar door hier wat wijzigingen in aan te brengen kan je snel wat overtollige kilo’s kwijt raken. Mijn ervaring is zeer positief, het gaat niet zo snel als beschreven maar met deze 7 kilo ben ik zeer tevreden. Nu ga ik door om de er nog 5 af te krijgen en dan ben ik helemaal gelukkig.

Wat kost het?

De prijs van het hele pakket viel ons niet tegen. Je betaald €64,- voor de 2 e-books. Voor een dieetplan in PDF formaat is dit natuurlijk nog al wat. Maar na het zelf getest te hebben vinden wij dit een zeer redelijke prijs. Normaliter kosten afvalproducten (PDF formaat) rond de €30,-. Nu krijg je 2 e-books voor €64,- dus de prijzen van de concurrentie ontlopen elkaar niet veel.

Wat krijg je?

In de 2 e-books die je ontvangt in PDF formaat staat het hele Mentale Dieetplan beschreven. Waar de normale diëten zich vooral toespitsen op weinig eten wordt in deze e-books vooral gewerkt aan het mentale aspect van afvallen. Door dit toe te passen ga je merken dat je een hele mentale verandering ondergaat en hierdoor ook gewicht gaat verliezen. Een van de belangrijkste zaken in deze 2 e-books is dat je leert jezelf een bepaald eetpatroon aan te meten. Hierdoor zal je stofwisseling sneller gaan werken zodat je overtollige kilo’s er makkelijker af gaan, zelfs in rust.

Mentale-dieet-plan-groot11

>>Klik hier voor meer informatie over het Mentale Dieetplan

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*