Home | Afvallen | Slimmies

Slimmies

Slimmies – Niemand houdt van lijnen, maar wel bijna iedereen houdt van chocolade. Hoe zou het zijn als lijnen en chocolade eten te combineren zou zijn. Gewicht verliezen door het eten chocolade, dat is toch de droom voor iedereen die op zoek naar zijn of haar perfecte lichaam.
Vanaf nu is deze droom werkelijkheid. U kunt alle diëten en pillen vergeten en nu op natuurlijke wijze door middel van chocolade uw streefgewicht bereiken. De Slimmies zijn zo ontwikkeld dat u door het eten van 1 Slimmie voor iedere maaltijd al een heel vol gevoel heeft. Hierdoor zal u dus minder eten, maar de Slimmies doen nog meer. De Slimmies gaan de vetten uit het voedsel dat u eet inwikkelen en hierdoor worden de vetten niet in uw lichaam opgenomen. Zodoende worden de vetten op een natuurlijke wijze uit uw lichaam afgevoerd en houdt u dus geen vet vast.

U vraagt zich nu natuurlijk af hoe het eten van een chocolaatje u gaat helpen met afvallen. Dit komt door het gepatenteerde actieve ingrediënt wat in de Slimmies zit: de Lauralean, dit is wereldwijd een unieke doorbraak in afslankmiddelen, zo uniek dat er een patent op is afgegeven. Klinische studies hebben zelfs aangetoond dat door het gebruik van Slimmies voor iedere maaltijd er een proces van gelijkmatig doorlopend gewichtsverlies optreed. De Slimmies zijn zelfs zo effectief dat het in de Verenigde Staten de zeer belangrijke prijs heeft gekregen van het “Beste nieuwe Dieetproduct”

Het mooie aan de natuurlijke Lauralean wat in de Slimmies zit is dat het niet een maar twee afslankende werkingen heeft. Op de eerste plaats zorgt het ervoor dat de maagsappen geabsorbeerd worden, hierdoor zal de Slimmies wel meer dan 10x zijn oorspronkelijke grootte worden en zal uw eetlust onderdrukt worden en zal uw hongergevoel verdwijnen. Tevens als tweede maar niet minder belangrijk worden de vetten uit uw maaltijd ingewikkeld en dus niet opgenomen in uw lichaam. Deze werkingen samen zorgen er dus gegarandeerd voor dat u gewicht verliest en u hoeft er niet eens uw eetpatroon op aan te passen.

De eerste stap naar gezonder en fitter leven en dat door de lekkere en vooral gezonde Slimmies. Dit met het grandioze effect dat uw hongergevoel zal verdwijnen, waardoor er minder snel naar ongezonde tussendoortjes zal worden gegrepen. Een Slimmies bevat slechts 15 calorieën, geen suiker en andere vetten. Hierdoor zal u op geheel natuurlijke wijze snel af zijn van uw overgewicht.

 

Nu wederom de grote vraag werkt dit product echt?

Door middel van wat speuren op internet kwam ik uit bij een afslankmiddel wat mij te mooi leek om waar te zijn. Chocola eten en toch afvallen, ik viel bijna van mijn stoel af. Chocola mijn lievelingssnoep, mijn dikmaker vooral en hiermee zou ik kunnen afvallen. Ik kon mijn ogen haast niet geloven.
Normaal als iets te mooi is om waar te zijn, dan blijf ik er altijd bij uit de buurt, maar dit moest ik gewoon proberen, als dit zou werken dan geloof ik dat ik meteen voor altijd van mijn 18 kilo overgewicht af zou zijn. Na wat extra research op internet heb ik heb ik besloten dat ik het zou gaan proberen, vooral door dat er stoffen in zitten waardoor je af valt, hiermee bedoel ik vooral Glucomannaam. Dit is een natuurlijke vezel waardoor je minder zin hebt in eten. De Laura-Lean zoals vermeldt komt nog nergens voor op lijsten dat je hierdoor af zou vallen.

Ik heb het pakket besteld en ontving ongeveer een week later 60 Slimmies voor 20 dagen. Ik ben hierna gelijk begonnen met het gebruiken van de Slimmies.

Zo dien je het te gebruiken:

Voor elke maaltijd dien je een Slimmie in te nemen met een glas water. Verder zegt de gebruiksaanwijzing dat je geen andere diëten, geen pillen, geen zware oefeningen hoeft te volgen en dat er tevens geen bijwerkingen aan de Slimmies zitten.
De eerste week dat ik ben begonnen met Slimmies verliep zeer goed, het onderdrukt inderdaad het hongergevoel en ik had minder zin om te eten. Tevens zijn de Slimmies echt helemaal niet vies. Ik had de eerste week echt heel weinig moeite om dit vol te houden en ik was zeer benieuwd naar de eerste keer dat ik op de weegschaal zou staan nadat ik was begonnen. Toen het zover was en ik zag dat ik 1 kilo kwijt was viel me dat wel een klein beetje tegen, ik had op meer gehoopt.

De tweede week verliep eigenlijk niet veel anders dan de eerste en de moeite om het vol te houden is niet zo groot. Het eten van de Slimmies is me geen moment tegen gaan staan. Ze smaken wel net iets anders dan de chocola die ik lekker vind, maar dat is niet erg. Het uitkijken naar het volgende weegmoment is eigenlijk al vanaf de eerste dag van deze week begonnen. Ik heb mezelf opgelegd me maar een keer peer week te wegen, zodat ik het resultaat het beste kan zien. Na het wegen kreeg ik toch een kleine glimlach op mijn gezicht ik was wederom afgevallen. Deze week een extra 1,5 kilo. Op zich niet veel, maar voor mijn doen een prima resultaat 2,5 kilo in 2 weken.

In de derde week wilde ik graag nog net iets meer afvallen en ben ik er tegen de regels in een klein dieet bij gaan volgen (koolhydraten dieet). Met het honger stillende effect van de Slimmies en het koolhydraten dieet moest het wel wat sneller gaan en dat ging het ook. Deze week ben ik nog 2,5 kilo afgevallen. Dus het resultaat na 21 dagen gebruik van Slimmies (en een beetje dieten) is een gewichtsverlies van 5 kilo. Of dit puur van de Slimmies komt kan ik niet zeggen, maar mijn gevoel zegt dat het er zeker aan heeft meegewerkt, vooral omdat het hongergevoel onderdrukt.

 

Wil jij het eens proberen, de Slimmies zijn nu in de aanbieding, in plaats van 15 stuks ontvang je nu 60 stuks voor €29,95

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*