Home | Afvallen | SuperVerbrander Methode

SuperVerbrander Methode

De Superverbrander Methode van Jesse van der Velde is simpelweg meer dan gewicht verliezen alleen. Je lichaam slaat immers ook vocht op en dit is zwaarder dan vet. Vet verliezen is dus belangrijk maar uiteindelijk mag je niet te veel gewicht verliezen aangezien je dan vaak te veel vocht verliest. Tevens denken veel mensen dat een dieet gebaseerd is op weinig eten. Gelukkig is dat niet zo, want dat is voor niemand vol te houden. Diëten gaat vooral om wat je eet en wanneer je eet. Jesse van der Velde zegt dat de SuperVerbrander Methode hierop is gebaseerd. Ik nam de proef op de som en heb Superverbrander gekocht en uitgeprobeerd.

SuperVerbrander Methode

SuperVerbrander Methode

Wat doet De SuperVerbrander Methode volgens de Jesse van der Velde:

Volgens Jesse slaan mensen vet op door een verkeerde hormoonhuishouding. Dit klinkt heel erg mooi en geloofwaardig vooral omdat hij dit aantoont met allerlei soorten afbeeldingen. Helaas zijn er nog geen onderzoeken bekend waarin staat een verkeerde hormoonhuishouding lijdt tot extra vet opslag. Er is een wetenschappelijk onderzoek dat Cortisol (een stresshormoon) ervoor zorgt dat je vet op slaat, maar voor de rest is er niets bekend over hormonen die vet op slaan.

Door middel van het online video coaching gaat Jesse van der Velde zijn Superverbrander methode uitleggen. De online coaching gaat vooral over hormoonhuishouding en gezondheid. Je leert je hormonen (insuline, schildklierhormonen, cortisol en groeihormoon) in balans te brengen en je dan zal je alle overtollige kilo’s verliezen. In principe leer je op een gezondere manier eten en leven.

Het dieet lijkt volgens mij op eerdere dieten die op de markt zijn gekomen. SuperVerbrander Methode is naar mijn inzien vooral gebaseerd op het schrappen van sommige voedingsstoffen en vooral suikers. Hierdoor produceert het lichaam minder insuline en door er dan gewoon bij te bewegen en leven zal je zeker afvallen. Het dieet werkt in principe wel, alleen dien je wel zo te blijven eten voor de rest van je leven wil je niet weer aan komen.

SuperVerbrander Methode

SuperVerbrander Methode

Wat krijg je als je De Superverbrander Methode aanschaft?

Koop je SuperVerbrander methode dan krijg je van Jesse een heel compleet pakket. Dit is eigenlijk zoals we van Jesse gewend zijn met wederom ook nog eens heel veel extra’s.
De volgende dingen kun je verwachten:
– Compleet online coaching programma bestaande uit 24 video’s.
– E-book SuperVerbrander 30 dagen dieet plan
– E-book Hormoonmanagement
– E-book Voeding die je slank maakt.
– Ondersteuning en coaching op het ledenforum (levenslang toegang)
– DVD Set Transformeer je lichaam

Deze hele set is te verkrijgen voor €97,- . Voor wat je krijgt is dit een net bedrag. Tevens geeft Jesse van der Velde 100% resultaatgarantie (voor zover dat mogelijk is).

Wat is mijn mening over De SuperVerbrander Methode.

Naar mijn mening is Jesse van der Velde vooral goed in het stimuleren van mensen om ze een dieet vol te laten houden. De SuperVerbrander methode zal zeker succes hebben als je je precies aan de regels houdt die Jesse van der Velde je geeft. Jesse is een goede motivator en zal je dus echt prikkelen om het dieet vol te houden.

Mijn eigen voorkeur gaat meer uit naar Vet Verbrand Geheimen van Richard Ridder. Het dieet is naar mijn mening stukken beter onderbouwt en heeft gebleken uit onderzoeken betere resultaten. Alleen jammer is dat Richard een mindere motivator is dan Jesse. Een combinatie van deze 2 diëten zou dus het beste zijn.

Ik zou zelf kiezen voor het dieet van Vet Verbrand Geheimen en voor de coaching van SuperVerbrander.

Wil je meer weten over de SuperVerbrander Methode klik dan hier.

Meer weten over Vet Verbrand Geheimen bekijk de video over Vet Verbrand Geheimen hier.

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*