Home | Afvallen | Zelfslank Plan – Alex Greve

Zelfslank Plan – Alex Greve

Zelfslank Plan de nieuwe revolutionaire afvalmethode.

Een van de laatste afslankmethodes/ plannen die zijn uitgebracht is het Zelfslank Plan van Alex Greve. Het Zelfslank Plan is een zorgvuldig samengesteld programma om op een verantwoorde manier af te vallen. Hierin verschilt het Zelfslank Plan in grote lijnen met de andere methodes en plannen die de laatste maanden/ jaren zijn uitgebracht. Deze waren vooral gericht op het ongezonde en het zeer snel verliezen van kilo’s.

Het Zelfslank Plan is een online coachingsprogramma. Tevens worden er ook documentatie naar het huisadres opgestuurd, makkelijk zodat sowieso het programma gevolgd kan blijven, bijvoorbeeld op vakantie bent of als er geen computer ter beschikking is.

Het Zelfslank programma is onder te verdelen in 3 verschillende hoofdstukken:

  1. Snel Gewichtsverlies
  2. Een mindset tegen eetbuien
  3. Het Leefstijl programma om slank te blijven

Het eerste hoofdstuk heeft als doel te motiveren en wel door het snelle resultaat. Hiervoor zijn de meeste mensen zeer vatbaar en voelen ze zich zeker meer gemotiveerd om verder te gaan.
Het tweede hoofdstuk zal helpen om het eetpatroon zo goed en gereguleerd mogelijk te houden. Hierin wordt echt gebruik gemaakt van methodes om de mindset aan te passen naar een gezond eetpatroon.
Het derde hoofdstuk bestaat uit methodes en plannen om zo slank te blijven. Iedereen weet afvallen is leuk, maar slank blijven is natuurlijk veel leuker. In dit hoofdstuk wordt duidelijk hoe dit het beste gedaan kan worden.

Alex Greve laat in het Zelfslank Plan echt zien dat het hele afvallen puur en alleen draait om eetgewoonten. Veel mensen vertellen dat het eten van kleine beetjes verspreidt over de dag beter is. Dit is onzin en is bewezen in verschillende onderzoeken. Kleine beetjes eten leidt zelfs tot een lagere verbranding en dus zal er meer opgeslagen worden in het lichaam. Het andere probleem zijn de eetbuien. Eetbuien worden veroorzaakt door een schommeling van de bloedsuikerspiegel. Door deze stabieler te maken worden de eetbuien minder en zal overtollig vet makkelijker verdwijnen.

zelfslank plan

Het belangrijkste aan het Zelfslank Plan

Het belangrijkste is dus dat je weet wat je eet en dat je deze gaat inpassen in je dagelijkse routine en eetgewoontes. 80% van het succes zit hem in het bovenstaande. De overige 20% (misschien wel de belangrijkste) dienen te komen vanuit de mindset. Hiervoor heeft Alex Greve een speciale concentratietechniek voor ontwikkeld om de eetbuien een halt toe te roepen en van de maaltijden een gezonde gewoonte te maken. Deze concentratietechniek wordt haarfijn uitgelegd door hem in het Zelfslank Plan.

Het totale programma van het Zelfslank Plan zal 6 weken in beslag nemen. Na deze 6 weken is de toegang tot het online coachingsprogramma nog 3 maanden geopend. Dit is inclusief toegang tot alle voedingsplannen, menuplanner, motivatie tips en persoonlijke boodschappenlijstjes.

Deze verschillende hulpmiddelen worden door het Zelfslank Plan gebruikt om de motivatie vast te houden.

  • Weekplanner  –  Hierop kun je makkelijk een passend weekmenu samenstellen.
  • E-Book vergeet het Dieet – Hierin wordt geleerd hoe je meer controle krijgt over je lichaam en eetgewoonten
  • Weekmenu’s per mail – regelmatig worden deze verzonden zodat de focus op het doel blijft.
  • Online Video’s – Tips en Trucs om het vol te houden en om te zorgen dat er geen terugval plaats gaat vinden.

Deze hulpmiddelen zijn vooral gericht op de mindset om deze te gaan wijzigen naar een gezond patroon.

Het is wel duidelijk dat gelukkig en gezond oud worden hand in hand samen gaan. Het Zelfslank Plan van Alex Greve geeft een goede houvast om dit doel te bereiken als het echt gevolgd wordt. Vergeet niet dat het geen wonder plan is, maar dat het echt allemaal uit jezelf dient te komen.

Het Zelfslankplan kost normaal €97,- maar op dit moment €47,- (aanbiedingsprijs) en daarvoor ontvang je het onderstaande:

– De ZelfSlank Richtlijnen, Besliskaart en Voedingsplan 6 Weekmenu’s
– De Weekmenu Planner
– Uitleg, Voedingsplan en Videobegeleiding voor de ZelfSlank Booster
– Persoonlijk Boodschappenlijstje
– 5 extra’s (Snelle recepten alternatieven, Vegetarisch, Glutenvrij, Audio coachingssessies anti-eetbui, persoonlijke 1 op 1 coaching)
– Videobegeleiding bij de eerste 3 stappen
– E-book en luisterboek Vergeet het Dieet
– Wekelijkse Video Tips

Tevens zal het postpakket na betaling binnen enkele dagen op de deurmat liggen en bevat onder andere receptkaarten, richtlijnen de menuplanner.

>>Klik hier voor meer informatie over het Zelfslank Plan

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*