Home | Beauty | Lizz Facelift Serum – Weg met rimpels!

Lizz Facelift Serum – Weg met rimpels!

Lizz Facelift Serum is door Velform op de markt gebracht om alle vrouwen met kleine rimpels en kraaienpootjes te helpen en er weer stralend uit te laten zien. Make-up specialisten van overal over de wereld gebruiken Lizz Facelift Serum al jaren en nu is het ook beschikbaar voor jou en mij.

Hoe werkt Lizz Facelift Serum?Lizz Facelift Serum 

Je kent ze wel die kleine lach rimpels en kraaienpootjes bij je ogen, vaak denk dat deze alleen verdwijnen door een dure operatie. Maar gelukkig is dit niet zo. Velform presenteert de Lizz Facelift Serum, deze zorgt ervoor dat de lijntjes verdwijnen, de huid gladder en strakker word en je weer zal stralen als nooit te voren. Door een klein onzichtbaar laagje aan te brengen op je gezicht maakt de Liz Facelift Serum de huid rond de ogen strakker en zal je er een stuk jonger uit gaan zien.

De serum is niet vet en zal echt onzichtbaar zijn voor jouw omgeving, alleen jij weet dat je Lizz Facelift Serum hebt gebruikt. Verwacht alleen niet dat je met een paar keer gebruiken van het Serum voor altijd geen rimpels meer zal hebben. Lizz Facelift Serum is een oplossing voor dit moment, maar in vergelijk met een operatie ook een stuk goedkoper.

Probeer Lizz Facelift Serum zelf

Lizz Facelift Serum is op meerdere websites te verkrijgen, maar wij raden je aan het eerst 1 flacon te proberen (met 5% korting via onderstaande link). Wij weten bijna zeker dat jij ook net zo tevreden zal zijn als wij zijn. Zoals we al zeiden verwacht geen wonderen, maar je zal uiteindelijk zien dat je er strakker en jonger uit zal zien. Iedereen in je omgeving zal dit merken en complimentjes vind iedereen leuk om te krijgen, toch? Graag horen we van je wat jij van deze Serum vindt?

Wil je het zelf ervaren? 2 flacons Lizz Facelift Serum bestellen kan hier.

 

Lizz Facelift Serum

13 reacties

 1. Ik heb vandaag Lizz facelift serum rbinnen gekregen. Het duurde sowieso al 2 weken voordat ik iets kreeg. Via de mail kreeg ik 2 dagen voor het werd geleverd bericht dat het wat langer kon duren(??). De levering vond ik in elk geval te lang duren van Tommy Teleshopping en de communicatie vond ik slecht
  Dan over dit serum: Ik weet niet wat voor een spul het is, maar het stinkt en je zit onder de witte poederige vegen. Je voelt dat het wat strak trekt op je gezicht, maar of de rimpels nu verdwijnen… nee, niet echt. Zonde van de aankoop, dus ik stuur het weer terug. Voldoet helemaal niet aan de verwachtingen, zoals ze zo mooi op tv kunnen laten zien.

 2. Je moet inderdaad oppassen met dit spul. Mijn huid kan er absoluut niet tegen: het doet echt pijn als ik het op de naakte huid aanbreng (wat zou moeten vlg de gebruiksaanwijzing). Ik moet er ‘gewone’ oogcréme onder doen om het een beetje te kunnen verdragen. Bovenal: de ingrediënten staan niet op de verpakking en een beetje zichzelf respecterend merk zou dat wel doen… Wat zullen de (blijvende) resultaten zijn op de lange termijn? Een uitgelubberde huid omdat er veel te hard aan getrokken is?

 3. Dit serum is absoluut geen aanrader, mijn hele gezicht werd knalrood door allergische reactie. Dus
  wees voorzichtig! Ik heb normaal echt geen gevoelige huid.

 4. Het voelt en ziet er uit alsof je lijm op je gezicht hebt gesmeerd, het gaat dus linea recta terug!

 5. Ik ben absoluut niet tevreden over dit produkt. Wat ik ook doe er blijven witte vegen zichtbaar. Of ik nu smeer, dep, heel weinig gebruik, het maakt eigenlijk niet uit. Ik stuur het produkt dus terug.

 6. ben ook helemaal niet tevreden over dit product rimpels gaan niet weg hoe dun je het ook gebruikt je zit altijd onder de witte strepen ook mijn gezicht ziet er niet meer natuurlijk uit zou het zeker niet aanraden

 7. Ik testte het totale produktenpakket en zelfs kleine ondiepe lachrimpeltjes vervaagden voor geen mm, ook de beloofde liftwerking bleef helemaal uit ! Dit is pure oplichting in een flesje 🙂 !

 8. Ik ben er dus wél heel blij mee! Ik heb een erg gevoelige huid en kan dus niet van alles op mijn gezicht smeren, maar dit wel. Je hoeft ook maar een heel klein beetje te gebruiken. Gewoon met het spateltje wat op je hand doen en dan met je vingertop voorzichtig aanbrengen. Desnoods met een wattenstaafje. En dan wachten. Ga niet minutenlang in de spiegel zitten kijken. Doe gewoon je ding en kijk een paar minuten later pas. Dan heb je het ‘WAUW’-effect!

 9. absoluut rommel. het is super droog. ja in eerste instantie trekt het gladder. maar doordat je huid zo uit droogt heb ik dag creme eroverheen gedaan en meteen ging het resultaat van een strakkere huid weg

  werkt dus echt niet zonde van mijn geld

 10. Heb het product nu 6 weken. De eerste dagen gingen mijn wallen ermee weg, nu doet het niets meer, enkel witte strepen achterlaten. Je kan er ook geen make-up over doen, houd gewoon niet.

 11. Waardeloos,

  Effect is nul en ik krijg allemaal schilfers

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*