Home | Beauty | Slim N Lift Caresse Jeans – prachtige corrigerende spijkerboeken

Slim N Lift Caresse Jeans – prachtige corrigerende spijkerboeken

Wie wil dat nu niet, een stijlvolle jeans die draagt als een legging? Dit kan met Slim N Lift Caresse Jeans.

Slim N Fit Caresse JEansDe Slim N Lift  Caresse Jeans zien er niet alleen heel elegant uit, ze dragen alsof je de fijnste zachte strectchbroek aan hebt en zitten ook echt als een legging. Je ziet er zelf een stuk slanker en eleganter uit want de Slim N Lift Caresse Jeans geven je een strakkere vorm en verhullen het overtollig vet in tegenstelling tot normale leggings. Je voelt je toch het meest prettig als je er mooi uit ziet.

Door het geavanceerde gebruikte SlimFlex technologie zal de Slim N Lift Caresse Jeans de contouren van jouw lichaam perfect ondersteunen. Hierdoor verdwijnen de zichtbaar overtollige vetrolletjes en zal je met meer zelfvertrouwen naar buiten stappen. SlimFlex stof is zo ontwikkeld dat het licht is om te dragen en het ademt om je het beste draagcomfort te geven dat je maar kan bedenken.

Ontwerp van de Caresse Jeans

De ronde tailleband van de Slim N Lift Caresse Jeans is hoger en breder dan bij normale jeans/ spijkerbroeken en is speciaal ontwikkeld zodat jouw buik er platter uit zal zien en dat je zwembandjes zullen verdwijnen. Door wederom het gebruik van SlimFlex zal het draagcomfort wederom optimaal zijn en zal je dus niets voelen van deze band.

Tevens worden je billen verstevigd en zullen je heupen en dijen er strakker uit gaan zien. Dit komt door speciaal gestikte compressiezones in de Slim N Lift Caresse Jeans. Deze gestikte compressiezones zijn zo ontwikkeld dat de rondingen die bij elke vrouw benadrukt mogen worden er elegant uit zien en dat jouw benen langer lijken.
Door het draagcomfort en de mooie looks van deze jeans verwacht ik dat je deze jeans wel elke dag zou kunnen dragen. De jeans zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Hoe zit de Slim N Lift Caresse JeansSlim N Fit Caresse Jeans

Ik ben om heel eerlijk te zijn niet veel te dik en ik heb de jeans ook niet aangeschaft voor mijn benen maar vooral om mijn buikje wat te verbergen als ik dat wil. Niet dat ik dat altijd nodig vind maar soms vind ik het wel belangrijk en ik merk toch dat ik met meer zelfvertrouwen de straat op ga als ik er wat strakker uit zie.

Toen ik de Slim N Lift Caresse jeans uit de verpakking haalde dacht ik eerst van dit gaat hem niet worden, want zoiets zou ik in de winkel niet snel uit het rek halen. Ik heb de jeans uiteindelijk toch maar gepast (eigenlijk vooral omdat mijn vriend me uitlachte). Nadat ik de jeans aan had en hem liet zien aan mijn vriend lachte hij me niet meer uit en gaf me complimenten over dat de broek er mooi uit zag en dat mijn lichaam er goed door gevormd werd. Dit deed me wel goed om hem met zijn mond vol tanden te zien. Vooral toen ik hem vertelde wat de prijs was (€49,95 voor 3 stuks), zijn broeken kosten namelijk meer dan €100, – per stuk en zitten soms ook als zakken om zijn kont.

Slim N Lift Caresse Jeans zitten echt als een legging en het draagcomfort is inderdaad zoals ze zeggen optimaal. Ik voel me met deze broek aan een stuk zekerder van mezelf en vind me er ook mooier uitzien. Ik zal de broeken niet altijd dragen, vooral niet in een bui dat ik graag een huispak aan wil, maar ik heb ze toch vaker aan dan ik in eerste instantie had gedacht.
Wil je net als ik ook je vriend/ man met zijn mond vol tanden laten staan, probeer deze broeken dan eens uit, ik kan het je aanraden.

Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een Slim N Lift Caresse Jeans voor €49,95, 2 stuks gratis.

Meer weten over de Slim N Lift Jeans klik hier.

Wie wil dat nu niet, een stijlvolle jeans die draagt als een legging? Dit kan met Slim N Lift Caresse Jeans. De Slim N Lift  Caresse Jeans zien er niet alleen heel elegant uit, ze dragen alsof je de fijnste zachte strectchbroek aan hebt en zitten ook echt als een legging. Je ziet er zelf een stuk slanker en eleganter uit want de Slim N Lift Caresse Jeans geven je een strakkere vorm en verhullen het overtollig vet in tegenstelling tot normale leggings. Je voelt je toch het meest prettig als je er mooi uit ziet. Door het geavanceerde gebruikte SlimFlex technologie zal…

Review overzicht

Zit Comfort
Doet wat het beloofd
Ontwerp

Goed

Samenvatting: Corrigerende Jeans die aanvoelen als een legging.

Bezoekers waardering: 2.41 ( 18 Stemmen)
85

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*