Home | Fitness | 10 Minute Trainer by Tony Horton

10 Minute Trainer by Tony Horton

10 Minute Trainer

Ideaal voor mensen in tijdnood die toch nog graag af wensen te vallen. Tony Hortons 10 Minute Trainer, een revolutionaire workout die in slechts 10 minuten per dag uw lichaam kan om toveren tot uw droomlichaam.

Op een Amerikaanse universiteit is recent onderzoek gedaan naar deze 10 minuten Cardio Trainingsworkout. Het blijkt dat u met “Tony Hortons 10 Minute Trainer” net zoveel  calorieen  verbrandt als met 30 minuten joggen.  De 10 Minute Trainer is zeer intensief en de oefeningen volgen elkaar in een razend tempo op en u gaat gegarandeerd resultaat zien.

De eerste dag begint u met Tony’s 10 Minute Total Body DVD. In slechts 10 minuten geeft u uw hele lichaam een Total body workout, van top tot teen.

De tweede dag volgt de 10 Minute Cardio, door deze intensieve cardiotraining gaat u meteen veel calorieen en vet verbranden. De cardio bestaat niet uit moeilijke danspassen, maar normale stoten, trappen, en een voorwaartse lunge. Door deze 3 makkelijke oefeningen vliegen de kilo’s eraf.

Op dag drie gaat Tony u trainen met behulp van zijn 10 Minute Lower Body Moves, in 10 Minuten een volledige workout voor uw dijen, heupen en billen. U komt snel in vorm en krijgt binnen no time de vormen en rondingen die u altijd al gewenst heeft. Tony’s Yoga Flex zorgt ervoor dat uw lichaam flexibel, slank en mooi in model zal blijven. En dat in een geweldige bodystretch van maar 10 minuten.

Iedere DVD van Tony bevat zeer goede personal trainer tips, duidelijke en speciaal voor u ontwikkelde trainingsschema’s zodat u in een korte tijd het beste resultaat zal halen.

Om nog sneller resultaat te behalen kunt u van een naar twee workouts per dag gaan en dat allemaal in “maar” 10 minuten extra per dag. Door Tony’s Rapid Results Weight Loss Planner en zijn “10 minuten recepten” vol met gezonde maaltijden en snack opties wordt het krijgen van een gezond en mooi lichaam een fluitje van een cent.

Kosten:
Het pakket bevat allemaal Engelstalige producten en bestaat uit:

2 DVD’s, weerstandsbanden, cardiobelt, Quickstart Guide. 10 minute meals, Rapid Result Guide Book en nog 3 extra bonus artikelen.

Dit hele pakket is te verkrijgen voor een betaling van €69,90 of 2 termijnen van €34,95.

>> Klik hier voor meer informatie over de 10 Minute Trainer

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*