Home | Fitness | Firm Express Get Thin in 30

Firm Express Get Thin in 30

Het Firm Express Get Thin in 30” “Kickstart” programma is ontwikkeld om in 30 dagen al resultaat te zien. Een platte buik krijgen met een speciaal ontwikkelde workout kalender en een samengesteld maaltijdplan om die strakke buik zo snel mogelijk te krijgen. Door het Firm Express programma te volgen geeft u niet alleen uw stofwisseling een enorme boost en krijgt u een plattere buik, tevens zal het werken om af te vallen op andere lichaamsdelen zoals billen en dijen.

Door het stofwisselingversnellende programma verliest u sneller vet en gaat u zichzelf sterker en fitter laten voelen en meer energie geven. U kan het zien als een workout in de sportschool alleen dan in uw veilige omgeving thuis. De workout wordt nog effectiever door een innovatieve techniek die “Firm Express” de 8 seconden training heeft genoemd. Deze Mini Bursts (8 seconden training) zijn een zeer intensieve training en worden afgewisseld met 12 seconden durende “herstel” bewegingen. Volg het maaltijdplan, de tips & trucs en de workoutkalender voor een gezond gewichtsverlies. Zo krijgt u het perfecte lichaam zonder stress en in een heel korte tijd. Door dit 30 dagen  Firm Express programma gaat u vet verbranden, wordt uw buik platter en bouwt u meteen spiermassa op.

Firm Express uitleg

Iedere 4 cycli van een week hebben 3 totaal verschillende, leuke 20 minuten durende workouts. De een om vet te verbranden, de ander om uw lichaam te vormen (bodysculpting) en de laatste om uw hele lichaam slanker te maken.

In week 1 krijgt u les van Emily en de eerste 3 vooruitstrevende workouts. Emily zal u vooral helpen met vetverbranding en het verhogen van de stofwisseling voor een optimaal gewichtsverlies.

In week 2 zal Rebekah uw personal trainer zijn. In een moordend tempo zorgt zij er voor dat  u versneld afslankt bij de heupen en dijen en pakt zo elke keer een probleemgebied aan.

Vervolgens gaat u verder in de tweede week, samen met uw nieuwe personal trainer

In week 3 gaat alles nog sneller met Allison als coach. Deze week is vooral gericht op vetverbranding in de middensectie van het lichaam. Voor velen het grootste probleemgebied.

En de laatste en 4e week is een overdrive week met Kelsie. Drie zeer intensieve cardio en krachttraining workouts die uw 30 dagen metamorfose afsluiten.

Deze 12 vetvretende workouts zijn gebaseerd op het 8 seconden trainingsprincipe, het echte geheim om snel en eenvoudig slank en sexy te worden in veel minder tijd. Dit zijn 12 afslank routines die allesbehalve routine zullen worden, elke week is weer totaal anders. En omdat iedere workout aangepaste bewegingen laat zien voor zowel beginners als gevorderden kan echt iedereen er direct mee aan de slag.

>> Klik hier voor meer informatie

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*