Home | Fitness | Hip Hop Abs

Hip Hop Abs

Hip Hop Abs

Gewicht verliezen, een slanker middel en sexy buikspieren, wie droomt daar nou niet van. Met het Shaun T’s Hip Hop Abs programma zou dit een fluitje van een cent moeten ongeacht leeftijd.

Shaun T belooft je dat je met deze revolutionaire buikspiertrainingen de buikspieren krijgt waar je al jaren van droomt en dat zonder een sit-up of crunch.

hip hop abs

hip hop abs

Secret to Flat Abs

Je begint uw grote verandering met “Secret to Flat Abs” de buikspiertraining ontwikkeld door Shaun T welke bewezen heeft te leiden naar strakkere buikspieren en tevens een goede vetverbranding. De tilt-tuck-and-tightning  techniek zorgt ervoor dat alle groepen spieren in jouw buik tegelijkertijd traint wat zorgt voor optimaal resultaat.

Op vlotte dansmuziek gaat je vervolgens de overtollige kilo’s weg dansen doormiddel van een vet verbrandende cardiotraining. Doordat deze manier van cardio fitness zowel intensief als zeer leuk is vliegen de pondjes er af.

Abs Sculpt

De buikspiertraining van Shaun T heet “ABs Sculpt”, hierin leert hij u zijn uiterst succesvolle bewegingen op weg naar een strak middel. Door middel van de duidelijke instructie DVD is het volgen van Shaun T een fluitje van een cent.

Total Body Burn

Na deze training zal Shaun T er nog een tandje bij schakelen met “Total Body Burn”. Door deze cardio en total body sculpting vliegen de kilo’s en het vet eraf. Hierdoor krijg je nog sneller het mooie en sexy lichaam waar je altijd al van droomde, inclusief de sexy buikspieren. Door dagelijks gebruik te maken van het meegeleverde voedingsplan krijg je een nog beter resultaat. Het voedingsplan is speciaal samengesteld voor het programma van Shaun T Hip Hop Abs door een voedingsdeskundige, het staat boordevol lekkere recepten en tips.

Je ontvangt ook de Hip Hop Abs workout agenda waarin Shaun T je laat zien welke workout je op iedere dag van de week moet doen voor een  maximaal resultaat.

Kosten van het Hip Hop Abs programma

De kosten voor het gehele pakket met alles er op en eraan bedragen eenmalig €59,85 of drie termijnen van €19,95.
Je ontvangt dus ook de Hip Hop Abs workout agenda waarin Shaun T je laat zien welke workout je op iedere dag van de week moet doen voor een  maximaal resultaat.

Mijn ervaring met Hip Hop Abs

Ik heb Hip Hop Abs een aantal maanden geleden gekregen van een vriendin. Zij was er destijds zeer actief mee bezig en ik moet zeggen dat ze er ook perfect uitzag, zodat ik toch wel zeer geïnteresseerd was in het Hip Hop Abs programma, want dat wilde ik ook wel

Maar eerlijk gezegd was mijn motivatie niet zo goed op dat moment dus ik heb de Hip Hob Abs set pas vorige maand uit de verpakking gehaald, in de verpakking zit een voedingsschema, meetlint en verschillende dvd’s met daarop de de trainingen van Hip Hop Abs. Mijn interesse en motivatie na het openen schoten omhoog.

Nadat ik alles gelezen had wat uit de verpakking kwam wist ik al dat het voedingsschema voor mij moeilijk zou worden om te volgen, dus dit heb ik gelijk laten varen en ben mijn eigen schema gaan volgen.

De eerste Hip Hop Abs oefening op de dvd was echt heel zwaar. Mijn conditie is niet zo heel goed en ik moest mezelf echt dwingen om de oefening af te maken. Maar het voelde goed dat ik de oefening afgemaakt had en ik had me heerlijk in het zweet gewerkt. De oefening was ook leuk om te doen en werd door Shaun T perfect uitgelegd.

De volgende dag zat ik wat krap in mijn tijd, maar wilde niet al op de 2e dag afhaken.Vandaar dat ik de 5 minute workout ben gaan doen en dit heb geweten. NIET NORMAAL ZWAAR, ik heb het niet eens 5 minuten vol weten te houden. Ik was echt onder de indruk van het programma maar voelde dat er nog veel werk aan de winkel was.

De dagen er na ben ik verder gegaan met Hip Hop Abs programma en ik moet zeggen na 3 weken zie ik wel verschil. Dit ligt niet alleen aan het programma maar ook aan mijn aangepaste voeding. Maar ik weet zeker dat je door het programma ook af zal vallen. Wat voor mij belangrijk was is dat SHaun T je echt weet te motiveren om de dag erna weer aan de training te beginnen.

Het programma is zo opgebouwd dat het ook echt leuk is om te volgen. Ik kan het je dus echt aanraden als je een leuk en actief fitnessprogramma wil volgen.

Klik hier voor meer informatie over Hip Hop Abs

hip hop abs

hip hop abs

hip hop abs

2 reacties

  1. Ik heb dit product ook een paar jaar geleden gekocht, maar heb helaas niet altijd tijd om te sporten, maar de laatste week ben ik er toch weer mee aan de slag gegaan, want als je dit echt 30 dagen volhoudt dan heeft het zeker resultaat. Je moet er wel om denken dat je je buikspieren goed moet aanspannen, want anders dan voel je je buikspieren niet werken. Ik heb nu toevallig een broek aan wat me de vorige keer veel strakker zat en dat geeft zeker heel veel voldoening en de ( jonge) mensen die met overgewicht en te hoge suiker hebben raad ik het echt aan om dit te gaan doen. Wat de voeding betreft zeg ik let goed op suiker en vet, dat is beter voor je gezondheid voor dat het te laat is en je voelt je ook een stuk fitter. Graag zou ik van meer mensen willen weten of ze tevreden zijn en of ze het 30 dagen volgehouden hebben, want ik ben heel erg blij met dit pakket en het is ook heel erg leuk om dit te doen. Groetjes van een tevreden mens uit Stroe

  2. Waar kan ik deze kopen?

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*