Home | Fitness | Vet Killer Workout Series

Vet Killer Workout Series

Als de zomer weer in aantocht begint iedereen zich toch weer bezig te houden met zijn of haar lichaam. Je wil toch een lichaam hebben wat gezien mag worden in een bikini of zwemshort. De beste tijd om je lichaam zomerklaar te krijgen is dan ook enkele maanden voordat de zomer aanbreekt. Een goed moment om dus te beginnen met sporten met de Vet Killer Workout Serie en mogelijk je voedingspatroon aan te passen. Hierin heb je verschillende mogelijkheden, diëten of het veranderen van je voedingspatroon kun je op veel verschillende manieren doen. Je moet goed kijken wat voor jou werkt. Op deze site staan verschillende diëten uitgelegd en staan ervaringen van mensen die deze diëten al gebruiken. Wil jij ook je voedingspatroon aanpassen raad ik je aan om hier verder te kijken naar bijvoorbeeld; Vet Verbrand Geheimen, Vitadis, Zelfslank Plan, Paleo Dieet of de Super Verbrander Methode.

Je kunt kiezen welke het beste bij jouw persoonlijkheid past en je goed blijven voelen terwijl je afvalt. Op het gebied van beweging en afvallen zijn er ook verschillende programma’s te volgen in deze review heb ik de Vet Killer Workout Series getest een programma van Jesse van der Velde getest. Jesse van der Velde heeft meerdere programma’s ontwikkeld zoals “gezonde gewoontes” en “Kettlebell Workout”. Het ene programma richt zich vooral op het in balans brengen van je hormoonhuishouding en het andere richt zich vooral op beweging. Vetkiller Workout is een combinatie van beide werelden. Hormoonhuishouding wordt door Jesse van der Velde besproken in Vetkiller Workout 360 en hij zal je hierin tips geven, maar dit is niet zo uitgebreid als in gezonde gewoontes. De rest van Vet Killer Workout  richt zich vooral op bewegen en welke oefeningen je moet doen om af te vallen. Door je hormoonhuishouding in balans te brengen en de goede workouts te volgen kan jij ook jouw lichaam klaar maken voor de zomer.

Vet Killer Workout

Vet Killer Workout

Welke trainingen bevat Vet Killer Workout?

Als je Vet Killer Workout bestelt krijg je van Jesse van der Velde een e-book opgestuurd hierin worden de oefeningen in tekst en plaatjes beschreven. Je ontvangt tevens toegang tot online trainingsvideo’s. Hierin word je goed begeleid en zal je de oefeningen in perfectie uit kunnen voeren zodat je geen vervelende blessures oploopt bij het doen van de oefeningen. Bij het doen van de trainingen uit Vet Killer Workout heb je geen fitnessapparatuur nodig en je kan de oefeningen gewoon thuis doen. De trainingen zijn zo opgebouwd dat je bijna elke spiergroep in je lichaam zal gebruiken, hierdoor doe je dus bijna elke keer een full body training. Je lichaam zal hierdoor vet gaan verbranden en niet onbelangrijk ook wat spiermassa op gaan bouwen om jouw droomlichaam te krijgen. Door het trainen op kracht zal je een vetverbrandingshormoon aan gaan maken, zodat je in rust (herstel) ook vet zal blijven verbranden. De focus in deze trainingen zijn vooral gericht op intervaltraining met een zeer hoge intensiteit. Dit soort training is bewezen effectiever en leidt tot snellere vetverbranding dan normale cardiotraining. Vele mensen zijn door deze training zich beter gaan voelen en hebben een strakker lichaam gekregen. Verschillende onderzoeken hebben ook aangetoond dat intervaltraining met een hoge intensiteit veel effectiever is dan andere trainingen. In 20 minuten verbrandt je veel meer vet dan als je 1 normaal sport in de sportschool voor cardio en krachttraining. Door de grote effectiviteit van de Vet Killer Workout zal je een stuk sneller vet gaan verbranden.

De Vet Killer Workout serie bestaat uit 4 verschillende delen:

  • De Vet-Killer 320 Workout
  • De Vet Killer 360 Workout
  • De Vet Killer Bootcamp Workout
  • De Vet Killer Extreme Workout

Tevens krijg je een Supercardio programma cadeau bij aanschaf van de Vet Killer Workout Serie. Zodoende krijg je dus meerdere trainingsschema’s en dat voor maar €37,-. Als je de schema’s goed zal volgen zal je zeker gewicht gaan verliezen en een begin maken om jouw droomlichaam te krijgen. Beweging is namelijk goed voor iedereen. De trainingen zijn makkelijk te volgen door de goede uitleg in Vet Killer Workout van Jesse van der Velde en zodoende is de training voor iedereen goed te volgen. Zeker beginners hebben veel aan de online video’s waar in de oefeningen tot in het kleinste detail worden uitgelegd. In eerdere programma’s waarin Jesse van der Velde heel erg inging op zijn hormoon theorieën gaat Vet Killer Workout echt in op fysieke training. De trainingen zijn goed ontwikkeld en hebben daadwerkelijk invloed op de vetverbranding.

Mijn mening over de Vet Killer Workout Series

Ik vind deze training goed opgebouwd en heeft in combinatie met een goede gezonde voeding zeker toegevoegde waarde. Door deze 2 zaken goed te combineren zal je zeker gaan afvallen. Ik zelf ben zeer te spreken over de intensiteit van de training, je merkt echt dat je door deze hoge intensiteit sneller buiten adem raakt. Door de verbranding krijg je het warm en ga je zweten en zal je vet kwijt gaan raken.

Ik kan je Vet Killer Workout dus aanraden en voor €37,- krijg je het volledige Vet Killer Workout Serie pakket en dus 2 volledige trainingsschema’s. Ook krijg je als je niet tevreden bent, binnen 30 dagen je geld terug.

Voor meer informatie over de Vet Killer Workout Serie of om deze te bestellen klik hier.

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*