Home | Fitness | Wonder Core 2

Wonder Core 2

Platte en harde buikspieren wie wil dat nu niet. Met de Wonder Core 2 is dit op een comfortabele manier te bereiken.

Wonder Core 2

De gehele nieuwe manier van trainen met de Wondercore 2 is heel makkelijk en blijft tijdens de gehele workout uitdagend. Bij normale sit-ups ligt de nadruk op de opwaartse beweging. Bij de Wondercore 2 heb je te maken met een revolutionaire dubbele resistentie waarbij je spieren tijdens de gehele beweging gebruikt worden.

De meeste buikspierapparaten zijn zeer beperkt in hun bewegingen en kun je geen grote hoeken maken. De Wondercore 2 gaat kan verder gaan dan 180 graden, zodoende train je niet alleen je bovenste buikspieren maar je gehele middel.

Door de ingebouwde draaizit in de Wonder Core 2 kun je ook de zijbuikspieren trainen. Mede hierdoor krijg je een slankere taille en is je gedroomde lichaam binnen handbereik. Door de lower press oefening zal je de lage buikspieren aanpakken als nooit tevoren.

Wonder Core 2 combineert kracht en cardiotraining voor een optimaal resultaat.

Dit maakt de Wonder Core 2 echt uniek in zijn soort. Door de combinatie kracht en cardiotraining te combineren doe je de meest efficiente en effectieve complete workout van dit moment in maar een paar minuten per dag. Door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat trainen met de Wonder Core 2 meer spieractiviteit te weeg brengt dan bij gewone buikspieroefeningen op de grond en dat met wel 200%.

 De Wonder Core 2 heeft ook nog eens een goede roeifunctie, waarmee je verschillende total body workouts kan doen. Hierdoor train je borst, rug, triceps, biceps en nog meer. Met het roeien combineer je dus een goede krachttraining met een zware cardiotraining. Na deze intensieve workout ga je achterover liggen voor een geweldige stretch van je bovenlichaam voor een goede cooling down.

[shock_spots id=”1208″]

Mogelijkheden en voordelen van de Wonder Core 2

Door de dubbele weerstand zowel bij de neerwaartse als de opwaartse beweging train je dubbel zoveel als bij een gewone buikspiertraining. Dit betekent meer resultaat in minder tijd!

Wonder Core 2

Doordat de Wonder Core 2 een gigantisch bewegingsbereik heeft van meer dan 180 graden train je de onderste, middelste en bovenste buikspieren optimaal, hierdoor zal je middel sneller strak worden.

Het apparaat is volledig af te stellen aan ieder conditieniveau. Mocht je een beginner zijn dan zet je het weerstandniveau op laag en voor gevorderde zet je het weerstandsniveau omhoog. De ondersteuning en weerstand zijn dus altijd in te stellen voor een perfecte workout.

Door de comfortabele en draaibare zitpositie train je je middel volledig en krijg je jouw droomlichaam in een hand omdraai. Het comfortabele is de zitpositie en dat tijdens de gehele workout je nek en rug volledig ondersteund worden zodat de kans op nek- en rugklachten minimaal zijn. De dikke schuimlaag ondersteunt en geeft ook meteen een massage aan je rug terwijl je traint. Het gevoel hierbij is zeer prettig en helpt je ruggengraat en rug relaxen voor een optimaal resultaat na de training.

Heb je al last van je rug dan kun je de Wonder Core 2 ook nog prima gebruiken. Het ergonomisch gebogen ontwerp is speciaal ontworpen zodat je de rug volledig kan strekken. Zodoende kun je de spieren strekken en zal de kans op rugklachten minimaal zijn of verminderen zelfs de rugklachten. Wonder Core 2

De Wonder Core 2 is voor mij echt een verademing op het gebied van buikspierapparaten. De ondersteuning voor rug en nek heb je bij geen enkel buikspierapparaat wat nu op de markt is. De bijgevoegde roeifunctie geeft wel echt een meerwaarde aan het apparaat ten opzichte van de Wonder Core. Door het doen van deze roeioefeningen train je tevens ook je gehele bovenlichaam waardoor je echt een total workout hebt en dat je lichaam sneller de vormen aan zal nemen waarvan je altijd gedroomd hebt.

Ben je op zoek naar een goed buikspiertrainingsapparaat met daarbij een cardiofunctie dan kan ik je de Wonder Core 2 zeker aanraden. Ik ben er in ieder geval zeer tevreden over en ben al 7 centimeter rondom mijn middel kwijt geraakt. Dit bereik je niet alleen met trainen maar natuurlijk ook met een goede gezonde voeding.

Wil je meer weten over de Wonder Core 2 klik hier

Platte en harde buikspieren wie wil dat nu niet. Met de Wonder Core 2 is dit op een comfortabele manier te bereiken. De gehele nieuwe manier van trainen met de Wondercore 2 is heel makkelijk en blijft tijdens de gehele workout uitdagend. Bij normale sit-ups ligt de nadruk op de opwaartse beweging. Bij de Wondercore 2 heb je te maken met een revolutionaire dubbele resistentie waarbij je spieren tijdens de gehele beweging gebruikt worden. De meeste buikspierapparaten zijn zeer beperkt in hun bewegingen en kun je geen grote hoeken maken. De Wondercore 2 gaat kan verder gaan dan 180 graden,…

Review overzicht

Gebruiksgemak
Duurzaamheid
Voldoet aan verwachting
Mogelijkheden

Redelijk

Samenvatting: Cardio en kracht combineren wie wil dat nu niet.

Bezoekers waardering: 2.61 ( 7 Stemmen)
83

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*