Home | Fitness | Zeit Boxer – Bokstraining Simulator

Zeit Boxer – Bokstraining Simulator

Bokstraining wordt wereldwijd gezien als de training om het lichaam snel en effectief te transformeren. Miljoenen mensen over de gehele wereld hebben hun bovenlichaam met boksen getraind en zijn gespierder geworden en hebben gewicht en vet verloren. Dit kan nu ook vanuit huis met de Zeit Boxer.

Bokstraining is als een aerobic training, hierbij wordt overtollig vet verbrand over het hele lichaam en door de krachttraining zal jouw bovenlichaam er gezonder en sterker uit gaan zien. Vroeger werden bokstrainingen alleen gegeven in de sportschool of door zelf een personal trainer in te huren. Dit zijn twee kostbare manieren en je dient er op afgesproken tijden aanwezig te zijn. Tegenwoordig is er de unieke Zeit Boxer, hierdoor kun je trainen wanneer jou het uitkomt.

Zeit Boxer – Professionele thuis bokstrainer

De Zeit Boxer is de eerste box simulator ter wereld die alle oefeningen die normaal door een trainer worden gegeven nabootst. Met de Zeit Boxer kan elke stoot tot in detail getraind en geperfectioneerd worden. Doordat de Zeit Boxer is ontwikkeld in samenwerking met verschillende bokstrainers is het net of dat er een bokstrainer in huis wordt gehaald.

Met de simulator van Zeit Boxer wordt er een trainer/ training in huis gehaald die mensen op een heel andere manier boksen zal leren. Dit was eerder niet mogelijk. Door de trainingen die er gedaan worden op de Zeit Boxer, zal er al binnen enkele dagen een verschil zichtbaar zijn in de middensectie en kunnen er centimeters afgetraind worden. Tevens door middel van de trainingen worden de arm-, borst en rugspieren steviger en zal er een beter gevormd bovenlichaam worden.

Werking van de Zeit Boxer

De Zeit Boxer is makkelijk in het gebruik. De simulator kan met behulp van de meegeleverde in breedte verstelbare beugels makkelijk in de deurpost geplaatst worden. Op deze manier zal de Zeit Boxer op iedere gewenste hoogte afgesteld kunnen worden. Nadat de simulator op de juiste hoogte hangt dient er een trainingsprogramma geselecteerd te worden. De intensiteit en de trainingsduur dienen ook aangepast te worden. Als de training gestart is zal via een knippersignaal door het computersysteem aangegeven worden welke stoot er uitgevoerd dient te worden. Afhankelijk van het gekozen programma volgen de lampjes elkaar in snelheid op. Zodoende is de Zeit Boxer ontwikkeld voor ieder niveau, beginner of gevorderde sporter.

Met de trainings-dvd van Zeit Boxer wordt de training verder uitgebreid. In deze dvd wordt elke stoot uitgebreid behandeld. Hierdoor wordt geleerd de stoot in perfectie uit te voeren. De simulator zal voor deze dvd het best en effectiefst gebruikt kunnen worden.

zeit boxerzeit boxer

Zeit Boxer

 

 

 

 

 

 

 

 

De aanschafprijs van de Zeit Boxer is nu sterk afgeprijsd naar €269,85.

>> Klik hier voor meer informatie over de Zeit Boxer

Onderstaand meer ervaringen van gebruikers:

[quote]Super apparaat! Het is natuurlijk een wel erg stoer ding om in huis te hebben. De verschillende boks trainingsprogramma’s motiveren enorm. Ik heb de Zeit Boxer in mijn garage geïnstalleerd waar ik nu meer dan ooit te vinden ben!

Frans van Bilthoven – Utrecht
[/quote] [quote]Na wat moeite te hebben een geschikte plek te vinden voor de Zeit Boxer, erg blij met de mogelijkheden die het je biedt. Training thuis die je hele bovenlichaam aanpakt. Lekker na mijn werk elke avond 20 minuten los gaan.

Patricia de Vries – Heerlen
[/quote]

 

1 reactie

  1. Is deze nog te verkrijgen?

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*