Home | Keuken | Cerafit Graniet Pannen – Goede Pannen voor een Goede Prijs

Cerafit Graniet Pannen – Goede Pannen voor een Goede Prijs

De nieuwe Cerafit Graniet Pannen beweren de beste pannen voor jouw keuken te zijn. De meeste pannen zeggen krasbestendig en niet plakkerig te zijn tijdens het koken, maar zijn dit niet. De Cerafit Graniet Pannen zijn dit volgens de makers wel en volgens hen zal je nooit meer andere pannen willen. De pannen zijn zo ontworpen dat je een echte all-in one kook set koopt bij de aanschaf van de nieuwe Cerafit Graniet Pannen.

De Functies van De Cerafit Graniet PannenCerafit Graniet

Zoals al eerder beschreven zijn de pannen van Cerifit Graniet bedoelt als all-in one pannen. Ze helpen je dus op alle manieren bij het koken. De belangrijkste kenmerken daarbij is dat de pan bestaat uit een granieten lichaam en dat er 3 lagen keramische granieten coating op aangebracht  zijn. Hierdoor kunnen de pannen ook voor meerdere functies gebruikt worden en zijn ze eigenlijk onverwoestbaar. Doordat het oppervlak gecoat is wordt ook beweerd dat deze krasbestendig is zodat je zowel met houten als metalen lepels in de pannen kan roeren. Daarbij komt nog dat er geen schadelijke stoffen in de pan verwerkt zitten zoals PTFE en PFOA.

Gezond Koken met de Cerafit Graniet Pannenset

Doordat het voedsel bij het koken en bakken in de Cerafit Graniet Pannen niet aan de bodem vast zal plakken is het niet perse nodig dat je boter of olie gebruikt. Hierdoor kun je het eten zonder toegevoegde vetten bereiden en is het gezonder voor jou en de hele familie.  Mocht je één van de pannen uiteindelijk gebruiken om iets te frituren dat zal je ook zien dat er geen vuiligheid of etensresten blijven kleven aan de pan, hierdoor komen er geen verbrande etensresten tussen het voedsel en zal je dus gezonder eten.

Koken met GemakCerafit Graniet

Koken in de pannen van Cerafit Graniet is zeer gemakkelijk. Het eten zal niet vast blijven plakken en ook voor het afgieten hebben ze iets bedacht. De grote brede schenkrand zorgt er voor dat je niet zal knoeien bij het afgieten, hierdoor zal ook het schoonmaken heel eenvoudig worden. Door de hoge rand zijn de Cerafit Graniet pannen ideaal voor het maken van stoofschotels, stoven, bakken en braden.

Het beste aan deze pannen van Cerafit Graniet is dat ze hittebestendig zijn en je ze kunt gebruiken voor koken tot dik 4000 graden. De pannen zijn te gebruiken op alle kookplaten, inductie, elektrisch, gas of halogeen je kunt ze op alles gebruiken en de warmteverdeling zal op elke ondergrond optimaal blijven.

De pannen worden geleverd met een glazen deksel en verwisselbare handvaten. De deksels zijn ideaal bij het koken en zorgen ervoor dat de smaken goed behouden kunnen blijven in het voedsel. Tevens kun je doordat je handvaten van de pannen af kan halen ze ook gebruiken als ovenschalen, ideaal voor het maken van een heerlijke ovenschotel, zoals zuurkool of voor het bereiden van zalm

Vergelijking Cerafit Gold en Cerafit Graniet

Waar de Cerafit Gold soms steekjes laat vallen daar springt de Cerafit Graniet Pannen nu op in. De krasbestendige laag is verbeterd, hierdoor is het echt krasbestendig geworden.  Bij de Cerafit Gold was de ene pan de andere niet, in de productie leek het wel of niet elke pan even sterk was. Dit is nu verleden tijd, de Cerafit Graniet Pannen die wij getest hebben waren allemaal net zo stevig en deden wat ze beloofden.

Wij horen graag van jullie of jullie net zo tevreden zijn als wij over deze pannen.

Meer weten over Cerafit Graniet Pannen klik dan hier.

 

2 reacties

  1. Deze pannen gekregen van de kinderen als cadeau dus.
    Bijna een jaar in gebruik maar wat een rotzooi.
    Je kunt er niets mee bakken of het koekt aan. Een jus krijg je er niet van. En wat er gesuggereerd wordt op TV dat ze met gemak schoon te krijgen zijn, klopt van geen kanten. Ook komen er steeds meer krassen op hoewel we met houten lepels deze pannen gebruiken en een vieze bruine kleur zit er in plaats van wit.
    Nee, verschrikkelijk slecht, horrible, nooit kopen pure miskoop en zielig voor de kinderen.

    • Klopt Ton. Wij hebben dezelfde ervaring helaas. De pan bakt, het vlees niet. In het begin de pannen alleen schoongeveegd met keukenpapier. Later ben ik ze weer in gaan vetten met olijfolie en nu was ik ze met de hand af, maar krijg ze niet meer schoon. Ze hebben mij toen wel ongeveer € 100,00 gekost. Jammer dus. Het idee was te mooi om waar te zijn.

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*