Home | Wonen | Star Shower – Kerstverlichting voor het hele huis!

Star Shower – Kerstverlichting voor het hele huis!

Met kerst verlichten we vaak het hele huis, van de kerstboom tot aan de dakgoot van het huis. Het opzetten is vaak een leuke bezigheid totdat je de kerstverlichting uit elkaar moet gaan halen. Hier heeft men iets op gevonden de Star Shower Feestverlichting. De laser projector kan het hele huis in enkele seconden verlichten. Het product is door verschillende mensen geprobeerd en het bevalt hen verrassend goed.

Hoe verlicht je jouw woning van binnen met de Star Shower?

Star Shower

Star Shower

In de reclame van Star Shower zie je hoe dit apparaat een woning kan verlichten in enkele seconden. Tevens beweren de makers dat het 99% minder energie gebruikt als de normale kerstverlichting. Wij hebben de Star Shower laten testen en kregen te horen dat het eruit ziet als een kleine projector die je met een schroefdraad in de grond kan draaien.

Allereerst hebben we de projector binnen in huis gebruikt en deed de projector in het begin helemaal niets. Vervolgens na het lezen van de gebruiksaanwijzing kwamen we erachter dat de projector niet aan gaat als het licht detecteert. Nadat de lichtsensor afgedekt werd de woonkamer verlicht met groene en rode stippen. Met een schakelaar hebben we de stippen op groen gezet. De handleiding zegt dat het geen kwaad kan als je in de laser kijkt omdat de sterkte van de laser versplintert. De ervaring leert dat fijn anders is. Wij vinden de Star Shower dan ook minder geschikt voor in huis.

Hoe werkt de Star Shower buitenshuis

Nadat de kamer op zich mooi verlicht was is de Star Shower buitenshuis geprobeerd. Met een verlengsnoer hebben we de projector een stuk van het huis in de tuin geplaatst. De schroefdraad gaat makkelijk de grond in en zit er ook gelijk stevig in. Wel moet je letten op de afstand naar het huis.

Het probleem wat wij hadden was dat we de projector iets te dicht bij het huis hadden staan zodat maar een klein stuk verlicht werd. Vervolgens is de projector een stuk verder van het huis geplaatst. De laserpunten op het huis werden groter maar ook vager en er niet mooier op. Dus om een heel vrijstaand huis te verlichten heb je meerdere Star Showers nodig. Een rijtjeshuis is makkelijk te verlichten met één projector.

Wil jij ook een feestelijk verlicht huis en tijd besparen met het ophangen van de buitenverlichting kijk dan eens hier.

Wel of niet kopen?

Star Shower

Star Shower

Houd je van een verlichte woning dan is Star Shower een goed alternatief voor de traditionele buitenverlichting. Het is echt binnen enkele minuten geïnstalleerd en je hoeft er geen gevaarlijke capriolen voor uit te halen. De schroefdraad onder aan de projector is in principe geschikt voor elke ondergrond en de projector is waterdicht. Je kunt de projector dus buiten laten staan. Door de nachtsensor gaat de projector automatisch aan en is je huis als het gaat schemeren mooi verlicht.

Voor binnenshuis vinden wij hem iets minder geschikt. Misschien vinden kinderen het leuk, maar wij vonden het te druk als de hele woonkamer zo versierd is. Dus voor buitenhuis echt een prima alternatief voor de normale lichten. Voor binnen in huis zijn de gewone lampjes voor in de boom toch mooier en geeft dit ons een beter en meer kerstgevoel.

Laten jullie ons even weten wat jullie van deze feestelijke kerstverlichting vinden?

Wil je meer weten over de Star Shower klik dan hier. 

 

3 reacties

  1. LET OP

    de spullen worden NA 23 dec geleverd.
    Je kuut dus de pech hebben dat je het niet voor de kerst ontvangt?

  2. Mijn buren hebben een vrijstaand huis en hebben het ook, het is echt prachtig! Zij hebben het aan de zijkant en voorkant, het is totaal niet vaag. Je ziet het heel duidelijk en de hele buurt praat erover Hoe mooi het is!

  3. Jammer dat je geen foto’s kan plaatsen

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*