Home | Wonen | Table Mate – Verrassend Makkelijke Bijzettafel

Table Mate – Verrassend Makkelijke Bijzettafel

Tsja, wat kun je verwachten van een bijzettafel en waar moet deze aan voldoen. Dit is voor iedereen anders natuurlijk, maar in mijn ogen  is de Table Mate wel zo gemaakt dat hij makkelijk in gebruik is en in ook geschikt is voor bijna iedereen.

Wat kun je verwachten van de Table MateTable Mate

De Table Mate is een bijzettafel die in hoogte verstelbaar is. Door zijn kantelende blad kan hij voor veel verschillende dingen gebruikt worden. Ideaal als je dus veel zittend iets wilt doen en een tafel nodig hebt die je gemakkelijk kan kantelen en aan kan schuiven.

Allereerst hebben we gekeken naar met hoe weinig moeite de tafel in elkaar gezet kan worden. Na het openen van de doos vallen ons gelijk een aantal dingen op. Vooral het gewicht valt ons erg mee. Het is totaal niet zwaar en is volgens mij door iedereen te tillen. Wel zet ik voordat hij in elkaar staat mijn vraagtekens bij de stevigheid van de Table Mate.

Het in elkaar zetten van de Table Mate ging erg gemakkelijk. De instructies zijn duidelijk en er zitten niet heel veel onderdelen bij. Het kan dus eigenlijk niet fout gaan. Wel moet je even goed letten op de stand waarin je tafel plaatst. Hier heb je 3 verschillende mogelijkheden dus kies de stand die jou het beste past. Nu de tafel recht staat zien we de daadwerkelijke grootte en kunnen we de stevigheid testen. De grootte van de tafel is precies voldoende. Wij kunnen er makkelijk onder zitten en het blad biedt voldoende ruimte om spullen op kwijt te kunnen.

Degelijkheid van de Table Mate

Of de Table Mate geschikt is voor jou ligt vooral aan waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Huis, tuin en keuken gebruik, zoals gebruiken als onderzetter voor je avondeten, je laptop of eventueel een boek is geen enkel probleem. Hiervoor is de tafel stevig genoeg en zal hij niet in elkaar zakken. Veel zwaardere spullen moet je er niet opleggen volgens mij. Door het lichte gewicht van vooral de poten is de tafel volgens ons niet geschikt om erg zware dingen te dragen. Ga je deze dingen er wel opleggen zal de tafel instabiel worden.

Wel of niet aanschaffenTable Mate

De keuze om de Table Mate wel of niet aan te schaffen hangt vooral af waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Ga je hem puur gebruiken als onderzetter voor een boek of een laptop dan is deze bijzettafel zeer geschikt. Door zijn lichte gewicht is hij ook door iedereen te gebruiken. Of je nu jong bent of oud deze bijzettafel is eigenlijk door iedereen te tillen.

De geïntegreerde bekerhouder is alleen makkelijk als de tafel recht staat. Wij hebben alleen nog niet uitgevonden hoe deze mee kan draaien met het blad.

Ook ervaringen van andere mensen, gezien op internet (Amazon) zijn eigenlijk positief. Zolang de tafel gebruikt wordt voor de normale zaken waar een bijzettafel voor gebruikt wordt.

Wij vernemen graag jullie ervaringen met de Table Mate of horen graag als jullie betere alternatieven hebben.

Wil je meer weten over de Table Mate of de Table Mate aanschaffen klik dan hier.

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*