Home | Wonen | UV Mop – Stoomreiniger in opkomst.

UV Mop – Stoomreiniger in opkomst.

Stoomreinigers zijn de laatste tijd erg in opkomst. Niet alleen voor het gemak, maar vooral voor de hygiëne. Alle stoomreinigers, zo ook de UV Mop beweren dat jouw huis hygiënisch schoon wordt en je nooit meer die lastige dweil hoeft te gebruiken. Maar de makers van de UV mop beweren ook nog dat het meer bacteriën dood dan andere stoomreinigers door de unieke combinatie van stoom en UV licht. Hierdoor doodt het tot 99,9% van alle bacteriën zonder gebruik te maken van chemische middelen.

UV Mop stopt verspreiding van bacteriën, vuil en huisstofmijt volgens de test van Lumitester

Lumitesters hebben bekeken hoeveel meer bacteriën er verwijderd worden door het gebruik van stoomreinigers ten opzichte van conventionele schoonmaak en vloerreinigingssystemen. De conclusie van de tests was in onze ogen vrij schokkend. Waar traditionele schoonmaaksystemen ongeveer 40% van alle bacteriën verwijderen, verwijderen stoomreinigers wel 80% van alle vuil, huisstofmijt en bacteriën. Dit houdt in dat jouw huis door alleen het gebruik van een stoomreiniger een zuivere en gezondere leefomgeving word voor jou en eventueel je naasten.

UV Mop zou zelfs tot 99,9% van alle bacteriën verwijderen door het stoom reinigen te combineren met de het steriliserende UV licht. Of hier een kern van waarheid in zit is voor ons lastig na te gaan, gezien wij zelf deze test niet uit kunnen voeren. Maar dat de UV Mop beter reinigt en meer vuil verwijdert dan een gewone dweil is door deze test wel duidelijk geworden.

Wat kun je allemaal reinigen met deze stoomreiniger

Door de verschillende opzetstukken kun je de de UV mop gebruiken of veel verschillende ondergronden. Zowel gladde ondergronden als tegels, laminaat, parket of zelf gevoelig natuursteen zijn makkelijk te reinigen met de UV Mop. Maar ook stoffen, zoals gordijnen, tapijt of zelf jouw bank kan diep gereinigd worden met deze stoomreiniger. Door het opzetten van de verschillende hulpstukken wordt jouw huis helemaal schoon en gestoomd zodat je in een stof en bacterievrij huis rond kan lopen van badkamer tot keuken en woonkamer.

Doordat de stoomreiniger ook kleiner gemaakt kan worden tot een handstoomreiniger is het erg handig in gebruik. Je kunt met de handstoomreiniger op plaatsen komen waar je met een gewone stoomreiniger of dweil nooit bij kan komen. Door de handige optie geeft de UV Mop je veel vrijheid en kan hij zelfs in de kleinste hoekjes gebruikt worden.  De makers beweren dat je zelfs jouw kleren kunt stomen met de UV Mop zodat je ze nooit meer naar de stomerij hoeft te brengen. Dit scheelt je een hoop tijd en vooral ook een hoop geld. De stoomtemperatuur van 110 graden zorgt ervoor dat de bacteriën ineens worden gedood en de UV straling steriliseert tegelijkertijd het oppervlak voor fris ruikende en schone kleding.

Veelzijdigheid van de UV Mop

UV Mop

UV Mop

De speciale technologie van de UV Mop zorgt er voor dat deze stoomreiniger veel meer is dan een stoomreiniger op zich. De UV Mop zegt onder andere een krachtige stoomreiniger te zijn voor gladde voeren, maar ook een diep reinigende vloerkleedreiniger, een sterke handstomer, een staalborstelreiniger, geur verwijderaar voor textiel en zelfs een streeploze raamreiniger.

Het enige wat je hoeft te doen is de UV mop te vullen met water en binnen 30 seconden is de stoomreiniger gebruiksklaar. Door aan de draaiknop te draaien kun je de kracht van de stoomuitstoot regelen exact zoals jij wenst. De driehoekskop zorgt er voor dat hij bruikbaar is in elk hoekje van jouw huis. Gebruiksklaar weegt de UV mop niet meer dan 3 kilo.

Door zijn opvouwbare handgreep neemt de stoomreiniger niet veel ruimte in beslag. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk veiligheid. Iedereen weet als geen ander dat je jezelf aan stoom lelijk kan verbranden. Op het moment dat de UV mop klaar is voor gebruik zal het indicatie lichtje blauw worden. De stoom en het UV Licht worden automatisch uitgeschakeld als je de stoomreiniger optilt van de vloer. Dit zorgt er voor dat je of iemand in jouw omgeving zich niet zomaar kan verbranden aan de hete stoom. Erg veilig en zeker belangrijk in een huishouden met kleine kinderen.

Tevens kun je de UV Mop binnen 30 dagen terug sturen als hij niet bevalt.

Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie je ervaringen met ons delen hieronder. Dit mag ook over andere stoomreinigers zijn.

Wil je meer weten over de UV Mop klik dan hier.

 

 

1 reactie

  1. Linda van Maanen

    Ik heb zo’n ding en ik kan maar één ding zeggen. NIET KOPEN!!! Het ding is waardeloos! Veel te slap, onderdelen passen slecht in elkaar, loodzwaar, gevaarlijk. Na één keer gebruik brak bij mij al een palletje af. Het onderdeel voor het stomen van kleding krijg je nog amper terug in het apparaat gezet omdat het met van die lullige plastic dingetjes op z’n plek moet worden gehouden die onmiddellijk ombuigen. Zelden zo’n duur zo’n waardeloos ding meegemaakt. Koop een dweil en neem een emmer sop. Goedkoper, schoner, lichter en VEEEEL gemakkelijker.

Heb jij ook ervaring met dit product? Deel je mening en help anderen met hun beslissing!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*